Balatoni horgászat > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Balatoni horgászat > 5 weboldal. Kategória leírása: Horgászat, horgásztó a Balatonon. Balatoni horgászat, horgásztavak.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Balatoni Halászati Zrt.
Balatoni Halászati Zrt.
http://www.balatonihalaszat.hu/

A Balatoni Halászati ZRt. hazánk egyik legrégibb agrárgazdasági vállalata. Termelő kapacitásánál és sokoldalúságánál fogva a halászati ágazat meghatározó tényezője. Tevékenységi köre átfogja a halgazdálkodás teljes vertikumát. Üzemi és termelési szerkezete lehetővé teszi az ország természetes vízterületének 50%-át kitevő Balaton ökológiai szempontok szerinti kezelését és halállományának hasznosítását. Horgásztatás, horgászat.

www.balatonihalaszat.hu
Bakony-Balaton Horgász Szövetség
Bakony-Balaton Horgász Szövetség
http://www.bbhsz.hu/

A Szövetség saját vízterülettel még nem rendelkezik, tagságunk zömében az egyesületi – esetenként országos hírű - saját vizeken illetve a Balatonon horgászik. Szövetségünk tehát a Bakony – Balaton érdekeltségű horgászok, egyesületek szervezett közössége.

www.bbhsz.hu
Balatonfenyves - Balatoni üdülő és horgászparadicsom
Balatonfenyves - Balatoni üdülő és horgászparadicsom
http://www.balaton-fenyves.hu/

Az üdülő közvetlenül a Balaton-parton, nyugodt, csendes, több száz örökzölddel parkosított 3400 nm-es területen fekszik. Saját stranddal rendelkezik, az udvarból közvetlenül a Balatonba lehet lépni. Helyben lehet strandolni, horgászni. Családias, gyermekbarát környezet, a víz kisgyermekek számára is biztonságos. Horgászni lehet: partról, stégről, csónakból. A partról bejárón lehet felmenni egy 12 méter x 3 méteres stégre, ami éjszaka ki van világítva. Bent a vízen is van felállítva stég. Úszózás, fenekezés és a bojlizás egyaránt eredményes lehet. Előttünk nincs nádas, de a balról-jobbról található kisebb nádasban a nádi horgászat is megpróbálható. Fogható halak: fogas, fogassüllő, ponty, keszeg, kárász csuka, harcsa, angolna, balin, amur.

www.balaton-fenyves.hu
Balatoni horgászat
Balatoni horgászat
http://www.balatonihorgaszat.gportal.hu/

Portálomon sok mindent találhatsz a Balaton horgászatáról/halászatáról, halakkal kapcsolatos adatokról, és még sok másról.

www.balatonihorgaszat.gportal.hu
Index Fórum - Balatoni horgászat
Index Fórum - Balatoni horgászat
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9075046

Balaton - Index Fórum - Balatoni horgászat témakör fóruma.

forum.index.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800