Horgásztavak Baranya megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Baranya megye > 11 weboldal. Kategória leírása: Baranya megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Baranya megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Bodai Horgásztó
Bodai Horgásztó
http://zoldvolgy.celodin.hu/boda_to.htm

A település egyik büszkesége a horgásztó. A bodai horgásztó a 6-os számú főútról közelíthető meg Pécs felől, valamint Szigetvár, Szentlőrinc irányából. Érdemes egy-egy napot ebben a szép környezetben eltölteni, szívesen fogadjuk a napijegyet váltó horgásztársakat is.

zoldvolgy.celodin.hu
Horgony Horgásztó - Kemping
Horgony Horgásztó - Kemping
http://horgony.hu/

Szeretettel köszöntünk minden hozzánk látogató horgászt, kikapcsolódásra vágyó természetbarátot! Tekintsék meg a Horgony Kemping és Horgásztó ajánlatát! Kellemes pihenést, nyugodt időtöltést és eredményes fogást kívánunk! A tó Szalánta külterületén, Pécs-Harkány 58 sz. főút 12 km-nél balra a völgyben található, melyet idegenforgalmi tábla jelez. Szilárd burkolatú út vezet a tágas, ingyenes parkolóhoz. A horgásztó 1,5 ha, partja füvesített, árnyékot adó fák veszik körül. A keleti oldalon ligetes környezetben tűzrakó helyek főzési, grillezési lehetőséget biztosítanak környezetbe illő asztalok, padok között. A gyerekek részére játszótér, homokozó van kiépítve.

horgony.hu
Merenyei Horgásztó
Merenyei Horgásztó
http://merenye.carp.hu/

A merenyei horgásztavat a RENISZA Kft. üzemltetei. A tavon lehetőség van bojlis valamint napijegyes horgászatra. A tározó 120 hektár horgászható szabad vízfelülettel rendelkezik. Átlagmélysége 2.5 méter, mederfenék akadó mentes, egyenletes iszapmentes felületet képez. A tó összes horgászhelye gépjárművel megközelíthető, de a földutakra való tekintettel, időjárásfüggő.

merenye.carp.hu
Ócsárdi tógazdaság Horgászturisztikai Centrum
Ócsárdi tógazdaság Horgászturisztikai Centrum
http://www.hhcarpio.hu/

H & H Carpio Halászati Kft. Nálunk jól megfér egymás mellett a magas szintű biológiai értékekre alapozott halászat, haltermelés és a vele szerves egységben folytatott horgásztatás és falusi turizmus. Tartalmas és teljes kikapcsolódást nyújtó szórakozási és pihenési lehetőséget kívánunk biztosítani minden kedves hozzánk látogató vendégünknek.

www.hhcarpio.hu
Pellérdi Horgásztó
Pellérdi Horgásztó
http://pellerdihorgaszto.fw.hu/

Pécs határában, kb. 2 km-re fekszik a várostól. Igazi kikapcsolódást nyújt csendjével a nyaralni, pihenni és horgászni vágyó családoknak, kisebb csoportoknak. Az egész nyaraló magántulajdonban van, horgászengedély külön nem szükséges. A nyaralás alatt a saját fogyasztásra kifogott halért fizetni nem kell. A tó intenzíven telepített a következõ halfajtákkal: ponty, kárász, amúr, csuka, süllõ. A tóhoz tartozó kiegészítõk (csónak, vízibicikli) a nyaralók rendelkezésre állnak.

pellerdihorgaszto.fw.hu
Sellő Horgásztó
Sellő Horgásztó
http://www.sellohorgaszto.hu/

Szigetvártól 8 km-re Somogyhatvanban - A Tó-büfé mellett - szép, nyugodt természeti környezetben található a Sellő-horgásztó. A 16 hektár területen fekvő 7,4 hektár vízfelülettel rendelkező tavon nemcsak horgászok, de családtagjaik is kellemesen tölthetik el szabadidejüket. Kempingezési lehetőség a napijegy árában (sátorhely, áramvételi lehetőség, hideg-melegvizes zuhanyzó)

www.sellohorgaszto.hu
Somogyhatvan - Felső horgásztó
Somogyhatvan - Felső horgásztó
http://www.felsoto.hu/

A Felsőtó Baranya megyében, Somogyhatvan településtől keletre, a Somogyhatvani mellékág ( más néven Szilvás árok ) völgyében helyezkedik el. A tó Szigetvár városától 10 km-re található, könnyen megközelíthető, a Kadarkút felé vezető főút mellett helyezkedik el. Mesterséges horgászvíz, melyet 2006. áprilisában nyitottunk meg és a horgászok legteljesebb igényei alapján alakítottunk ki. A tó átlagmélysége 2 méter. A fenékviszonyok és akadók változók. A tó összterülete 7 hektár, halállománya igen változatos. A partokon igényesen kialakított horgászhelyek találhatók, a természeti környezet is állandóan karbantartott, rendezett. A magyarországi horgászszokásoknak megfelelően a tó jellemző halfajtái: ponty, amur, csuka, harcsa, süllő, kárász, és a keszegfélék. Törpeharcsa nincs a tóban! A rendszeres telepítés jó fogást kínál, amely időpontjai a weblapon folyamatosan figyelemmel kísérhetők.

www.felsoto.hu
Almamelléki tó
Almamelléki tó
http://almamellekihorgaszto.hu/

Almamelléki tó Baranya megyében található. Szép környezet, sok hal, barátságos személyzet és sikerélmény. Zselic Horgászegyesület Almamellék.

almamellekihorgaszto.hu
Sikondai horgásztavak
Sikondai horgásztavak
http://www.bhm.hu/Horg%E1szvizek/Baranya/sikonda.php

A napijegyekkel az egyesület másik vize, a mecsekpölöskei horgásztó is látogatható! Szálláslehetőség: Vízparti nyaralók mindig bérelhetők, Zöld Béka panzió a tavaktól 50 méterre. A Komlói Horgászegyesület vize a sikondai két tó. A kisebbik, kis szigettel a közepén, fenyőfákkal, bükkel, madárberkenyével borított partjával, az öreg halőrházzal már látványnak sem utolsó. Vizében ponty, amúr, rengeteg kárász, lapátdévérek, csuka, harcsa, süllő: egy magyar horgász számára ideális feltételek egy kiadós hétvégi kiruccanáshoz. Ha pedig a horgászbotot otthonhagyva csupán pihenni, sétálni szeretnének egy jót, akkor is ajánlom a környéket: kiépített sétálóút, vízparti büfé, egy hangulatos kis étterem, és úgy fél kilóméterre pedig ott a közelmúltban megépült Sikonda élményfürdő. A nagyobbik tó is fantasztikus élmény. A büfé felőli oldal kitűnő szórakozást nyújhat családos horgászoknak, hiszen kényelmesen elfér az egész pereputty.

www.bhm.hu
Baranyaszentgyörgyi Horgásztó
Baranyaszentgyörgyi Horgásztó
http://www.horgaszhely.hu/baranya/baranyaszentgy/baranyaszentgy.htm

A horgásztó Baranyaszentgyörgyön található. A horgásztó 20 Ha. A horgásztóban fogható halfajták: ponty, amúr, keszeg, kárász, csuka, süllõ, compó, harcsa.

www.horgaszhely.hu
Bicsérdi Horgásztó
Bicsérdi Horgásztó
http://horgasztobicserd.uw.hu/

A Bicsérdi Horgászegyesület 10 éves. A tó a falu központjában, igényes környezetben fekszik. Területe 2.7-2.9(ha). Mélysége 1-2,5m. Fogható halfajok: Amúr, Busa, Compó, Csuka, Harcsa, Ponty, Kárász, Süllő. Évente többször rendszeresen telepítik a tavat. Családoknak ideális a közeli játszóter, tűzrakó helyek és a büfé miatt. A parkoló kavicsos, közvetlenül a halőrház mellett így az autó őrzése is biztosított.

horgasztobicserd.uw.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800