Horgásztavak Baranya megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Baranya megye > 10 weboldal. Kategória leírása: Baranya megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Baranya megyében.
Szponzorált linkek
Horgony Horgásztó - Kemping
http://horgony.hu/

Szeretettel köszöntünk minden hozzánk látogató horgászt, kikapcsolódásra vágyó természetbarátot! Tekintsék meg a Horgony Kemping és Horgásztó ajánlatát! Kellemes pihenést, nyugodt időtöltést és eredményes fogást kívánunk! A tó Szalánta külterületén, Pécs-Harkány 58 sz. főút 12 km-nél balra a völgyben található, melyet idegenforgalmi tábla jelez. Szilárd burkolatú út vezet a tágas, ingyenes parkolóhoz. A horgásztó 1,5 ha, partja füvesített, árnyékot adó fák veszik körül. A keleti oldalon ligetes környezetben tűzrakó helyek főzési, grillezési lehetőséget biztosítanak környezetbe illő asztalok, padok között. A gyerekek részére játszótér, homokozó van kiépítve.

Horgony Horgásztó - Kemping
Merenyei Horgásztó
http://merenye.carp.hu/

A merenyei horgásztavat a RENISZA Kft. üzemltetei. A tavon lehetőség van bojlis valamint napijegyes horgászatra. A tározó 120 hektár horgászható szabad vízfelülettel rendelkezik. Átlagmélysége 2.5 méter, mederfenék akadó mentes, egyenletes iszapmentes felületet képez. A tó összes horgászhelye gépjárművel megközelíthető, de a földutakra való tekintettel, időjárásfüggő.

Merenyei Horgásztó
Ócsárdi tógazdaság Horgászturisztikai Centrum
http://www.hhcarpio.hu/

H & H Carpio Halászati Kft. Nálunk jól megfér egymás mellett a magas szintű biológiai értékekre alapozott halászat, haltermelés és a vele szerves egységben folytatott horgásztatás és falusi turizmus. Tartalmas és teljes kikapcsolódást nyújtó szórakozási és pihenési lehetőséget kívánunk biztosítani minden kedves hozzánk látogató vendégünknek.

Ócsárdi tógazdaság Horgászturisztikai Centrum
Pellérdi Horgásztó
http://pellerdihorgaszto.fw.hu/

Pécs határában, kb. 2 km-re fekszik a várostól. Igazi kikapcsolódást nyújt csendjével a nyaralni, pihenni és horgászni vágyó családoknak, kisebb csoportoknak. Az egész nyaraló magántulajdonban van, horgászengedély külön nem szükséges. A nyaralás alatt a saját fogyasztásra kifogott halért fizetni nem kell. A tó intenzíven telepített a következõ halfajtákkal: ponty, kárász, amúr, csuka, süllõ. A tóhoz tartozó kiegészítõk (csónak, vízibicikli) a nyaralók rendelkezésre állnak.

Pellérdi Horgásztó
Sellő Horgásztó
http://www.sellohorgaszto.hu/

Szigetvártól 8 km-re Somogyhatvanban - A Tó-büfé mellett - szép, nyugodt természeti környezetben található a Sellő-horgásztó. A 16 hektár területen fekvő 7,4 hektár vízfelülettel rendelkező tavon nemcsak horgászok, de családtagjaik is kellemesen tölthetik el szabadidejüket. Kempingezési lehetőség a napijegy árában (sátorhely, áramvételi lehetőség, hideg-melegvizes zuhanyzó)

Sellő Horgásztó
Somogyhatvan - Felső horgásztó
http://www.felsoto.hu/

A Felsőtó Baranya megyében, Somogyhatvan településtől keletre, a Somogyhatvani mellékág ( más néven Szilvás árok ) völgyében helyezkedik el. A tó Szigetvár városától 10 km-re található, könnyen megközelíthető, a Kadarkút felé vezető főút mellett helyezkedik el. Mesterséges horgászvíz, melyet 2006. áprilisában nyitottunk meg és a horgászok legteljesebb igényei alapján alakítottunk ki. A tó átlagmélysége 2 méter. A fenékviszonyok és akadók változók. A tó összterülete 7 hektár, halállománya igen változatos. A partokon igényesen kialakított horgászhelyek találhatók, a természeti környezet is állandóan karbantartott, rendezett. A magyarországi horgászszokásoknak megfelelően a tó jellemző halfajtái: ponty, amur, csuka, harcsa, süllő, kárász, és a keszegfélék. Törpeharcsa nincs a tóban! A rendszeres telepítés jó fogást kínál, amely időpontjai a weblapon folyamatosan figyelemmel kísérhetők.

Somogyhatvan - Felső horgásztó
Almamelléki tó
http://almamellekihorgaszto.hu/

Almamelléki tó Baranya megyében található. Szép környezet, sok hal, barátságos személyzet és sikerélmény. Zselic Horgászegyesület Almamellék.

Almamelléki tó
Sikondai horgásztavak
http://www.bhm.hu/Horg%E1szvizek/Baranya/sikonda.php

A napijegyekkel az egyesület másik vize, a mecsekpölöskei horgásztó is látogatható! Szálláslehetőség: Vízparti nyaralók mindig bérelhetők, Zöld Béka panzió a tavaktól 50 méterre. A Komlói Horgászegyesület vize a sikondai két tó. A kisebbik, kis szigettel a közepén, fenyőfákkal, bükkel, madárberkenyével borított partjával, az öreg halőrházzal már látványnak sem utolsó. Vizében ponty, amúr, rengeteg kárász, lapátdévérek, csuka, harcsa, süllő: egy magyar horgász számára ideális feltételek egy kiadós hétvégi kiruccanáshoz. Ha pedig a horgászbotot otthonhagyva csupán pihenni, sétálni szeretnének egy jót, akkor is ajánlom a környéket: kiépített sétálóút, vízparti büfé, egy hangulatos kis étterem, és úgy fél kilóméterre pedig ott a közelmúltban megépült Sikonda élményfürdő. A nagyobbik tó is fantasztikus élmény. A büfé felőli oldal kitűnő szórakozást nyújhat családos horgászoknak, hiszen kényelmesen elfér az egész pereputty.

Sikondai horgásztavak
Baranyaszentgyörgyi Horgásztó
https://horgaszhely.hu/hun/baranya-megyei-horgaszvizek/

A horgásztó Baranyaszentgyörgyön található. A horgásztó 20 Ha. A horgásztóban fogható halfajták: ponty, amúr, keszeg, kárász, csuka, süllõ, compó, harcsa.

Baranyaszentgyörgyi Horgásztó
Bicsérdi Horgásztó
http://horgasztobicserd.uw.hu/

A Bicsérdi Horgászegyesület 10 éves. A tó a falu központjában, igényes környezetben fekszik. Területe 2.7-2.9(ha). Mélysége 1-2,5m. Fogható halfajok: Amúr, Busa, Compó, Csuka, Harcsa, Ponty, Kárász, Süllő. Évente többször rendszeresen telepítik a tavat. Családoknak ideális a közeli játszóter, tűzrakó helyek és a büfé miatt. A parkoló kavicsos, közvetlenül a halőrház mellett így az autó őrzése is biztosított.

Bicsérdi Horgásztó
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899