Horgásztavak Békés megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Békés megye > 7 weboldal. Kategória leírása: Békés megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Békés megyében.
Szponzorált linkek
Suszti Horgásztó - Kemping
http://www.susztito.fw.hu/

Okány a megyeszékhelytől 40 km-re található É-K-i irányban. Megközelíthető a 47-es számú főútvonalról. Az 1998-ban kialakított Suszti Horgásztó egyre szélesedő szolgáltatásokkal várja nemcsak a horgászokat, hanem s pihenni vagy a környékkel ismerkedni vágyókat is.

Suszti Horgásztó - Kemping
Kiadó vízparti nyaraló horgászás lehetőséggel - vizpartinyaralo.eu
http://www.vizpartinyaralo.eu/

Vízparti nyaraló Gyomaendrődön! Ha nyugodt és hangulatos környezetben szeretné tölteni a nyaralást, bérelje ki az Ibolya Vízparti Nyaralót! A nyaralóház ideális családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretnének elvonulni a városok forgatagától. A kiadó ház mindössze 300 méterre található a festői szépségű Hármas-Köröstől, és a Körös-Maros Nemzeti Parktól. A rendezett vízparton stég áll a horgászok rendelkezésére. A holtág átlagos vízmélysége 2 méter - a víz fürdésre is alkalmas. A holtág telepített, megtalálható benne ponty, csuka, süllő, harcsa. A nyaralótól 10 percnyi sétára van a Liget Gyógyfürdő. A vízparti nyaraló kertjében minden megtalálható, ami a pihenést szolgálja. Napozóágyak, kerti-garnitúra, kőgrill és tűzrakó hely teszi tökéletessé és kényelmessé a pihenést. Nyaraló bérlés vízparton? Várjuk Önöket!

Kiadó vízparti nyaraló horgászás lehetőséggel - vizpartinyaralo.eu
Gyulai Paradicsom tó
http://www.vendegvaro.hu/Gyulai-Paradicsom-to-horgaszhely

Gyulai Paradicsom tó - Körösvidéki Vízügyi Igazatóság HE - Terület: 3,6 ha - Fogható halak: ponty, amur, süllő, csuka, harcsa ...

Gyulai Paradicsom tó
Lukács-tó - Kétegyháza
http://www.beol.hu/bekes/kozelet/a-horgaszoke-lett-a-lukacs-to-405277

A békés megyei Kétegyháza külterületén található Lukács- tóval bővült hazánk horgász helyeinek a száma. A helyi Úttörő Horgászegyesület üzemeltetésében egész évben látogatható.

Lukács-tó - Kétegyháza
Csaba-tó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=278&akt=5&megye=bekes&oldal=Csab ...

A Matróz Sporthorgász Egyesület kezelésében lévő Csaba-tó Békéscsabán a téglagyár mögötti területen helyezkedik el. Vízterület: 25 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, süllő, harcsa, keszeg, kárász, törpeharcsa.

Csaba-tó
Fás-tó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=192&akt=5&megye=bekes&oldal=Fás- ...

Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin. Kezelő: Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége.

Fás-tó
Orosházi Téglagyári tavak
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=78&akt=5&megye=bekes&oldal=Orosh ...

Vízterület: 11 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, süllő, harcsa, busa, márna. Három különböző horgászási lehetőség van. Napijegy a helyszinen a büfében váltható. Nagyhalas víz, harcsás és sporthorgászási lehetőség van. A büfében hűtött italok és horgászfelszerelés is kapható.Gyerekeknek játszótér és bogrács főzési lehetőség is van.

Orosházi Téglagyári tavak
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899