Horgásztavak Borsod-Abaúj-Zemplén megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Borsod-Abaúj-Zemplén megye > 10 weboldal. Kategória leírása: Borsod-Abaúj-Zemplén megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Gólya-tó
Gólya-tó
http://www.golya-to.hu/

Gólya-tó Kemping és Horgásztó. Vízterület: 2,5 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, afrikai harcsa.

www.golya-to.hu
Tardonai
Tardonai
http://www.tardonaito.hu/

A horgásztó idilli környezetben, Tardonától 1km-re, Kazincbarcikától 8 km-re, a két település között található. Mesterséges horgászvíz. Fogható halak: ponty, amúr, afrikai harcsa, szivárványos pisztráng, tokfélék, lesőharcsa, süllő, csuka, balin, compó, domolykó, dévérkeszeg, kárász. Törpeharcsa, naphal nem található!

www.tardonaito.hu
Tisza - Zabos Géza HE szakasza
Tisza - Zabos Géza HE szakasza
http://tisza.horgaszbazis.hu

A csodálatos Tisza 17 km-es szakasza, a legendás "melegvizes" résszel, ahol télen-nyáron lehet horgászni a partról és szigetről is.

tisza.horgaszbazis.hu
Putnoki-tó
Putnoki-tó
http://putnokito.fw.hu/

Megközelítés: Miskolc felől a 26-os főúton Kazincbarcika irányában, majd onnan még 15 kilométer és elérünk Putnokra. Kelemér felé kanyarodva, mintegy 4 km után megérkezünk a tóhoz.

putnokito.fw.hu
Ongai tavak
Ongai tavak
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=405&akt=5&megye=borsod&oldal=Ong ...

Vízterület: 42 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, sügér, törpeharcsa, naphal. A vízterület az Ongai Horgász Egyesület kezelésében van.

www.horgasz.hu
Tokaji Horgásztó
Tokaji Horgásztó
http://tokajihorgaszto.gportal.hu/

A tó Tokaj határától kb 1.5km-re található Tiszaladány irányában. A bejárata közvetlenül az út mellett található. Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, afrikai harcsa.

tokajihorgaszto.gportal.hu
Koi 2 Bojlis Horgásztó -Nyékládháza
Koi 2 Bojlis Horgásztó -Nyékládháza
http://koihorgaszto.8x.hu

Koi 2 Bojlis Horgásztó szeretettel várja a horgászni vágyókat, igényes környezetben, a természet lágy ölén, nyugodt körülmények között. A KOI horgásztó Borsod megye egyik legszebb horgásztava éjjel-nappal várja a horgászni, kikapcsolódni vágyókat. Rendszeresen tartunk horgászversenyeinket, ahol megmérettetheted tudásod. Látogass el hozzánk!

koihorgaszto.8x.hu
Sellő Horgásztó - Miskolc
Sellő Horgásztó - Miskolc
http://sellohorgaszto.extra.hu/news.php

A Sellő Horgásztó 2000 óta fogadja szeretettel a horgászokat. Miskolctól 5 km-re található a 37-es főúttól 50 méterre. A tóhoz kiépített aszfalt út és parkoló tartozik. Igényes környezetben és kultúrált körülmények között tölthetik el szabadidejüket a horgászok és családtagjaik, barátaik. A tó egész területén kiépített horgászállások, esőbeállók, szalonnasütők találhatók. Gyermekek részére külön játszótér van kialakítva. Aki netalán megszomjazna a tó büféjében különféle italokat és üdítőket vásárolhat. Baráti társaságok és rendezvények esetén egy nagy fedett helyet tudunk biztosítani. Tavunkba a jég olvadásától kezdődően heti rendszerességgel telepítünk különböző fajtájú halakat. A tóban számos halfaj megtalálható kivéve a törpeharcsát. Egyes telepítések alkalmával kapitális méretű halak is kerülnek a tóba, például ponty 20 kg-os, amur 14 kg-os, afrikai harcsa 14 kg-os dévérkeszeg 2.5 kg-os, kárász 2 kg-os és egyéb ragadozó halak.

sellohorgaszto.extra.hu
Horgászlehetőség Tapolcán - szivárványos pisztráng
Horgászlehetőség Tapolcán - szivárványos pisztráng
http://tapolcaipisztrang.hu/

A Tapolcán található a Pannon-Trout Kft. hatalmas pisztrángtelepén, lehetőség van sporthorgászatra, ahol kifejlett szivárványos pisztrángokat lehet fogni.

tapolcaipisztrang.hu
Miskolc - Hámori (Szinva patak)
Miskolc - Hámori (Szinva patak)
http://www.tavak.hu/borsod-abauj-zemplen-megyei-horgasztavak/miskolc-hamori- ...

Terület: 10 ha. A társaság neve: Észak-magyarországi Horgász Egyesület. Társaság címe: 3525 Miskolc, Széchenyi u. 73. Halak: ponty, süllő, domolykó, pisztráng. A lenyűgöző környezetben lévő Hámori-tó a Garadna-patak felduzzasztásával keletkezett. Ma kedvelt horgász- és csónakázótó, télen a jégen korcsolyázni is lehet. Több mint 1 kilométeres sétaút vezet a partján. 1770 táján a Garadna-patak vizét a vasverő hámorok számára duzzasztották fel. A Hámori-tó 1200 méter hosszú, 4-8 méter mély, átlag 400 ezer köbméter vizet tárol. Mélysége és hideg vize miatt fürdésre nem alkalmas.

www.tavak.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800