Horgásztavak Fejér megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Fejér megye > 5 weboldal. Kategória leírása: Fejér megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Fejér megyében.
Szponzorált linkek
Pozsár Paradise
http://www.pozsarparadise.hu/

A Pozsár Paradise Seregélyes és Sárosd között helyezkedik el kb. félúton. A Pozsár Paradise teljes területe kb. 4 hektár, amelyen három tavat alakítottunk ki: két horgásztavat és egy - Magyarországon egyedülálló kialakítású - versenytavat. A partokon igényesen kialakított horgászhelyek találhatók, természeti környezetük is állandóan karbantartott, rendezett.

Pozsár Paradise
Aranyponty Zrt. - Örspuszta
http://www.aranyponty.hu/

Az Örspusztai halastórendszer és benne Rétimajor 1993-ban bérleményként került a cég kezelésébe, tulajdonosa a Mezőfalvai Mezőgazdasági Kombinát volt. Az 1994-ben kiírt privatizációs eljárás során a rétimajori telephely és az Örspusztai és Rétszilasi halastórendszer közel 1000 hektár területtel a cég tulajdonába került.

Aranyponty Zrt. - Örspuszta
Gyúrói tó
http://www.gyuroito.fw.hu/

Vízterület: 7 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, kősüllő. Tordas - Gyúrói Horgász Egyesület.

Gyúrói tó
Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark
https://zoltanhorgaszto.wordpress.com/

A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark Budapest belvárosától 35 km-re, Fejér megyében, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstúdió közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Éjjel-nappal várjuk a horgászokat, természetjárókat, pihenésre vágyó családokat, fiatalokat és időseket egyaránt. A horgászlehetőségen kívül apró horgászbolt, kültéri játszótér, büfé, valamint mellékhelyiség is a látogatók rendelkezésére áll. A pihenőpark területén lovarda és több hektárnyi legelő is található.

Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark
Fertőzug Horgász és Szabadidőpark Börgöndpuszta
https://horgaszhely.hu/hun/fejer-megyei-horgaszvizek/

A Fertőzug Horgász és Szabadidőpark Székesfehérvár és a Dinnyési Fertő Természetvédelmi Terület közvetlen szomszédságában fekszik.

Fertőzug Horgász és Szabadidőpark Börgöndpuszta
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899