Horgásztavak Fejér megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Fejér megye > 8 weboldal. Kategória leírása: Fejér megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Fejér megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Pozsár Paradise
Pozsár Paradise
http://www.pozsarparadise.hu/

A Pozsár Paradise Seregélyes és Sárosd között helyezkedik el kb. félúton. A Pozsár Paradise teljes területe kb. 4 hektár, amelyen három tavat alakítottunk ki: két horgásztavat és egy - Magyarországon egyedülálló kialakítású - versenytavat. A partokon igényesen kialakított horgászhelyek találhatók, természeti környezetük is állandóan karbantartott, rendezett.

www.pozsarparadise.hu
Aranyponty Zrt. - Örspuszta
Aranyponty Zrt. - Örspuszta
http://www.aranyponty.hu/

Az Örspusztai halastórendszer és benne Rétimajor 1993-ban bérleményként került a cég kezelésébe, tulajdonosa a Mezőfalvai Mezőgazdasági Kombinát volt. Az 1994-ben kiírt privatizációs eljárás során a rétimajori telephely és az Örspusztai és Rétszilasi halastórendszer közel 1000 hektár területtel a cég tulajdonába került.

www.aranyponty.hu
Piroska
Piroska
http://piroskato.logsol.hu/

Nagylók - Piroska-tó. Vízterület: 6 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, süllő, keszeg, kárász.

piroskato.logsol.hu
Tordasi horgásztó
Tordasi horgásztó
http://www.tordasicsarda.hu/

A három hektáros tavon stégekrõl és a partról lehet horgászni, az átlag mélység 3,5 méter, a legmélyebb részen az 5 métert is meghaladja. Fõ hal a ponty és az amur. Ezekbõl igazán nagy példányok is horogra akadhatnak!

www.tordasicsarda.hu
Horgász Sziget Horgásztó
Horgász Sziget Horgásztó
http://horgasz-sziget.extra.hu/

A tó valójában egy tórendszer, amely három tóból áll! Az első egy kisebb vízfelület, kb. 0,5 ha. A második 1,8 ha, a víz átlagos mélysége 1,6 méter, a gát előtt 2,5 méter mély. A harmadik 2 ha, a középső gáttól kb. 50 méterig 3 méter, míg a tó többi részén átlagosan 1,6 méter mély. A tó patkó alakban végződik, amely 1,7 méter mély. A tógazda szívesen látja a több napra érkezőket is - sátorozási lehetőséggel. Sátorhelyet díjmentesen biztosítunk. Vállaljuk cégek, baráti társaságok részére horgásztalálkozók, horgászversenyek megszervezését, lebonyolítását. A tóparton 4x12m-es fedett beülők találhatók padokkal, asztalokkal és tűzrakó hellyel kiépítve.

horgasz-sziget.extra.hu
Gyúrói tó
Gyúrói tó
http://www.gyuroito.fw.hu/

Vízterület: 7 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, kősüllő. Tordas - Gyúrói Horgász Egyesület.

www.gyuroito.fw.hu
Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark
Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark
http://www.zoltanhorgaszto.wordpress.com

A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark Budapest belvárosától 35 km-re, Fejér megyében, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstúdió közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Éjjel-nappal várjuk a horgászokat, természetjárókat, pihenésre vágyó családokat, fiatalokat és időseket egyaránt. A horgászlehetőségen kívül apró horgászbolt, kültéri játszótér, büfé, valamint mellékhelyiség is a látogatók rendelkezésére áll. A pihenőpark területén lovarda és több hektárnyi legelő is található.

www.zoltanhorgaszto.wordpress.com
Fertőzug Horgász és Szabadidőpark Börgöndpuszta
Fertőzug Horgász és Szabadidőpark Börgöndpuszta
http://www.horgaszhely.hu/fejer/borgondpuszta/index.htm

A Fertőzug Horgász és Szabadidőpark Székesfehérvár és a Dinnyési Fertő Természetvédelmi Terület közvetlen szomszédságában fekszik.

www.horgaszhely.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800