Horgásztavak Győr-Moson-Sopron megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Győr-Moson-Sopron megye > 11 weboldal. Kategória leírása: Győr-Moson-Sopron megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Győr-Moson-Sopron megyében.
Szponzorált linkek
Hegykői kavicsbánya - Fertőhomoki Tőzegbánya
http://www.hegyko.atw.hu/

A tó területe a kezdeti 0,9 hektárról a bányászat felhagyását követően 4,9 hektárra nőtt. A tó átlagmélysége 1,5méter vannak részek ahol sekélyebb maximum 1 méter és van ahol 2,5-3 méter a vízmélység. A tó partvonalának tagoltsága a változatos mederviszonyok lehetővé teszik a tó változatos halfaunáját. Vízterületünk egyre inkább hasonlít egy természetes vízterületre és nem egy átlagos bányatóra. Megtalálható a legkisebbektől a legnagyobbakig minden korosztály és fajta. Jellemző halfajtái a bodorka, vörösszárnyú keszeg, küsz karika keszeg, dévérkeszeg, sügér, kárász, compó, ponty, amur, busa, angolna. Ragadozó halaink közül a süllő, csuka és az utóbbi időben elszaporodott harcsa található.

Hegykői kavicsbánya - Fertőhomoki Tőzegbánya
Békavári-horgásztó - Tényő
http://www.bekavari-to.fw.hu/

Békavári-horgásztó honlapja - 9111 Tényő, Táborvölgy út 7.

Békavári-horgásztó - Tényő
Nagybajcsi Halásztanya
http://www.bajcsihalasztanya.hu/

Győrtől 4km-re, Nagybajcs községben horgásztavak mellett található a halásztanya.

Nagybajcsi Halásztanya
Sopron és Vidéke Horgász Egyesület
http://www.horgasz-sopron.hu/

Sopron és Vidéke Horgász Egyesület honlapja - Kis Tómalom.

Sopron és Vidéke Horgász Egyesület
Baráti Tó
http://www.holhorgasszunk.hu/vizek_reszletes.php?ID=68

Terület: 4.5 (Ha). Fogható halfajok: Ponty, Amur, Csuka, Süllő, Harcsa, Kárász, Balin, Busa, Tokfélék.

Baráti Tó
Fertő-tó
http://www.pergetes.hu/vizek/ferto.html

A Fertő-tó a Magyarország és Ausztria között húzódó határon keresztül terül el a két ország területén. A Fertő-tó területének jelenleg több mint háromnegyede Ausztriában helyezkedik el. Habár a tó magyar része sokkal kisebb, kulturtájként egyedi volta tagadhatatlan. Fontosabb ennél azonban, hogy a Fertő-tavat olyan természeti egységnek tekinthetjük, amelyre nincs nagy hatással a földrajzi megosztottság. A tó, amely hidrológiai kapcsolatban van a Dunával, a legnagyobb sóstó Európában, felülete 309 négyzetkilométer.

Fertő-tó
Méri-tavak
http://www.meritavak.hu/

Győr-Moson-Sopron megyében, a Szigetköz szívében, Dunaszegen, Győrtől 10 km-re, közvetlenül a 1401-es út mellett található a Mélyvölgyi Méri tavak. A terület helyi elnevezését megtartva (milvölgy) mélyvölgy néven ismert, utalva annak a Duna mellékág medréből való kialakulására. A helyiek kubik gödörként, homok-kavics lelőhelyként használták, majd elhagyott területté vált. Az 1999-ben kialakított tavak, 2006 augusztusától horgászhatók, márciustól november végéig, napi jegy váltása mellett.

Méri-tavak
Patkó-tó
http://www.patko-to.hu/

Szerecseny - Patkó-tó szálláslehetőséggel. Fogható halak: ponty, amur, keszeg, kárász, tokfélék.

Patkó-tó
Peresztegi Horgásztó
http://www.fertopart.hu/szabadido/pereszteg/sport/horgaszto/93-peresztegi_ho ...

Pereszteg külterületén, jól megközelíthető helyen, zöld övezetben 3200m2 vízfelületű horgásztó található. A horgásztó, a falu határában a Petőfi utca végétől 150-200 m-re található bekötőúton közelíthető meg. Horgászni reggel 7-től,este 7-ig lehet,a hét minden napján. Éjszakai horgászatra igény szerint van lehetőség. Fogható halaink: Tükör ponty, tő ponty, kárász, keszeg, lénai-tok, angolna, amur, sügér.

Peresztegi Horgásztó
Stettni
http://www.stettni.hu/index.html

Hegyeshalmi Vasutas Sporthorgász Egyesület. 9222 Hegyeshalom Zalka Máté út. 44.

Stettni
Brennbergi víztározó
http://www.fertopart.hu/szabadido/sopron/sport/horgaszto/95-brennbergi_vizta ...

Terület: 2,3 ha. Fogható halak: ponty, csuka, süllő, amur, pisztráng, kárrász, keszeg. Napijegy-vásárlási lehetőség: Tóparti halőrház, soproni horgászüzletek. Elvihető nemes halak száma: 2 db. A vízparton parkoló található, a közelben ABC-áruház, szálloda, panzió. A vízparton alapvető horgászcikkek vásárolhatóak.

Brennbergi víztározó
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899