Horgásztavak Hajdú-Bihar megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Hajdú-Bihar megye > 16 weboldal. Kategória leírása: Hajdú-Bihar megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Hajdú-Bihar megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Ohati Horgász- és Bemutató Központ
Ohati Horgász- és Bemutató Központ
http://www.hhgrt.hu/horgaszat

A horgászat iránt fokozódó igény hívta életre 2003-ban az Ohati Horgász- és Bemutató Központot. Társaságunk a Gyökérkúti-tóegység területén alakította ki a jelenleg négy (Ohati I. horgásztó, Ohati II. horgásztó, Ohati III. horgásztó, Ohati pisztrángos tó), összesen 25 ha területű tóból, valamint a Nyugati-főcsatorna alsó szakaszából álló horgászparadicsomát.

www.hhgrt.hu
Sárrétudvari Ász Horgásztó
Sárrétudvari Ász Horgásztó
http://sarretudvari-horgaszto.hu/

A létesítmény 2002 nyarán nyílt meg a horgászni és pihenni vágyó közönség számára, kialakítását a Földművelési- és Vidékfejlesztési Minisztérium Vidékfejlesztési Céltámogatási Programja támogatta. Az Ász Horgásztó és Pihenőközpont Sárrétudvariban, a Bihari-Sík Tájvédelmi Körzet szomszédságában található.

sarretudvari-horgaszto.hu
Fancsikai Víztározó
Fancsikai Víztározó
http://fancsika.atw.hu/

A Debrecentől keletre fekvő Erdőspuszták területén létesített Fancsikai-tavak a debreceni és a távolabb lakó horgászoknak egyaránt kedvelt, sűrűn látogatott horgászvizévé váltak. A Fancsikai-tavakhoz a Panoráma úton juthatnak el: a 90 hektáros I. és a 25 hektáros II. víztározó a tilalmi időszakon kívül egész évben fogadja a horgászás szerelmeseit. Jegy váltás a Debreceni horgászboltokban.

fancsika.atw.hu
Nádaspart Horgásztó és Szabadidőpark
Nádaspart Horgásztó és Szabadidőpark
http://www.nadaspart.hu/

Vízterület: 7,8 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, tokfélék. A Nádaspart horgásztó és szabadidős park érdeklődői között köszöntik a tulajdonosok mindazokat, akik horgászni vágynak, akik a homokos, kiépített szabadstrandot kedvelik, piknikezésre, főzésre alkalmas helyet keresnek, vagy csak egyszerűen szeretnék szabadidejüket tájvédelmi jellegű parkunkban eltölteni.

www.nadaspart.hu
Halkatraz Horgásztavak
Halkatraz Horgásztavak
http://www.halkatraz.hu/

Nagytó: 3ha, VIP tó: 0,5 ha. Mind egyedül, mind horgásztársakkal, mind családdal több napra érkező horgászainknak töb lehetőséget tudunk biztosítani. Az éjszakára is maradó horgászok számára 1db 2 személyes sátor felverése ingyenesen biztosított. Magasabb komfortot, de mégis egyszerű szállást biztosít a VIP tó partján lévő faház, mely hűtővel TV-vel felszerelt. Szálloda szintű ellátást a Farm területén a tavaktól kb. 300 m-re lévő 2 ágyas, fürdőszobás vendégházakban tudunk biztosítani.

www.halkatraz.hu
Földesi horgásztó
Földesi horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/hajduszoboszlo-es-kornyeke/foldesi-horgaszto/

A Földesi Horgásztavat 1991-ben hozták létre, amiben nagy segítséget nyújtott a Rákóczi Mezőgazdasági Termelő Szövetkezet. A Szövetkezettől kapta ugyanis a 10 hektáros földterületet - ami bármilyen mezőgazdasági növény termesztésére alkalmatlan, a rossz minőségű talaja miatt - a Horgász Egyesület, majd a tó medrének kialakításában is aktívan résztvett mezőgazdasági gépjeivel

kapitalis.eu
Templomtó horgásztó
Templomtó horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/hajduboszormeny-es-kornyeke/templom-horgaszto/

A Templomtó horgásztó valójában nemcsak egy tavat takar, hanem hármat. Ebből kettő tó aktív horgásztó. Mindkét víz rendkívül intenzíven telepített, minden oldalról jól meghorgászható, a parton horgászbolt és büfé is üzemel. A vízutánpótlás a Nyugati-főcsatornából folyamatosan biztosított.

kapitalis.eu
Mezőparti horgásztó
Mezőparti horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/hajduboszormeny-es-kornyeke/mezoparti-horg ...

A Mezőparti horgásztavat a 35-ös főuton Hajdúböszörmény és Pród között lehet megtalálni Debrecen felöl a Keleti főcsatorna hídja után balra.

kapitalis.eu
Sziki horgásztó
Sziki horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/balmazujvaros-es-kornyeke/sziki-horgaszto/

A Szíki tó 1991-ben létesült a Hortobágyi Nemzeti Park szélén Balmazújvárostól kb.1 km-re a helybeli „Sellő” horgászegyesület tagjainak minél teljesebb körü horgászlehetőség biztosítására.

kapitalis.eu
Rókás horgásztavak
Rókás horgásztavak
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/derecske-es-kornyeke/rokas-horgasztavak/

Mikepércs és Hajdúbagos között, festői környezetben található a Rókás-tó. Legkönnyebben úgy közelítheti meg a távolról érkező, hogy - a Debrecentől 9 km-re található - Mikepércs központjában a 47-es főútról a Postánál letér balra, és követi a végig kitáblázott útvonalat.

kapitalis.eu
Keleti főcsatorna
Keleti főcsatorna
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/balmazujvaros-es-kornyeke/keleti-focsatorna/

A XIX. századi Tisza szabályozása után szükség volt a Hajdúhát elegendő öntözéséhez való vízmennyiség pótlására. 1863-tól egészen 1941–ig elhúzódó döntés alapján az 1956-ban átadott, a Tiszából Tiszalöknél ágázó Keleti –főcsatorna 109,8 kilométernyi szakasza Bakonszegnél ömlik a Kálló-éren keresztül a Berettyóba. A Polgári úti hídnál vízparti üdülő házak sorakoznak.

kapitalis.eu
Tüskevár horgásztó
Tüskevár horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/nagyhegyes-es-kornyeke/tuskevar-horgaszto/

Megközelíthetőség: A Horgásztó a 33-as fõútvonal Püspökladányt és Nádudvart jelzõ tábla leágazásától 400m-re található meg. Horgászrend: Egy napijeggyel korlátlan bottal történő horgászatra van lehetõség. Napijegyet a bejárat melletti Recepción lehet váltani. A kifogott és megtartani kívánt halmennyiséget minden esetben ki kell fizetni napi áron, a horgászat végeztével a halõrnek mérlegelésre át kell adni!

kapitalis.eu
Hajdú-bihar megye horgászhelyei
Hajdú-bihar megye horgászhelyei
http://www.xn--kapitlis-dza.hu/

Hajdú-bihar megye horgászhelyeit felvonultató oldal. A napijegyes és éves horgászhelye egyaránt megtalálhatóak. Mindzeek mellett a napi telepítésekről, akciókról, és fogásokról is értesül az ide ellátogató.

www.xn--kapitlis-dza.hu
Kócos Horgásztó
Kócos Horgásztó
http://www.kocoshorgaszto.hu/

Váltson engedélyt Debrecen legjobban telepített horgásztavaira. Fogható halfajok: Ponty, Amur, Busa, Csuka, Süllő, Koi Ponty, Afrikai Harcsa, Fehér Halak.

www.kocoshorgaszto.hu
Cigánytelepi-tó
Cigánytelepi-tó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=65&akt=5&megye=hajdu&oldal=Cigán ...

Hajdúdorog, Balogh Sándor út. Vízterület: 3.4 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, harcsa, keszeg, balin, busa, sügér, márna, pisztráng, afrikai harcsa, tokfélék, kősüllő, domolykó, naphal.

www.horgasz.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800