Horgásztavak Hajdú-Bihar megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Hajdú-Bihar megye > 14 weboldal. Kategória leírása: Hajdú-Bihar megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Hajdú-Bihar megyében.
Szponzorált linkek
Sárrétudvari Ász Horgásztó
http://sarretudvari-horgaszto.hu/

A létesítmény 2002 nyarán nyílt meg a horgászni és pihenni vágyó közönség számára, kialakítását a Földművelési- és Vidékfejlesztési Minisztérium Vidékfejlesztési Céltámogatási Programja támogatta. Az Ász Horgásztó és Pihenőközpont Sárrétudvariban, a Bihari-Sík Tájvédelmi Körzet szomszédságában található.

Sárrétudvari Ász Horgásztó
Fancsikai Víztározó
http://fancsika.atw.hu/

A Debrecentől keletre fekvő Erdőspuszták területén létesített Fancsikai-tavak a debreceni és a távolabb lakó horgászoknak egyaránt kedvelt, sűrűn látogatott horgászvizévé váltak. A Fancsikai-tavakhoz a Panoráma úton juthatnak el: a 90 hektáros I. és a 25 hektáros II. víztározó a tilalmi időszakon kívül egész évben fogadja a horgászás szerelmeseit. Jegy váltás a Debreceni horgászboltokban.

Fancsikai Víztározó
Nádaspart Horgásztó és Szabadidőpark
http://www.nadaspart.hu/

Vízterület: 7,8 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, tokfélék. A Nádaspart horgásztó és szabadidős park érdeklődői között köszöntik a tulajdonosok mindazokat, akik horgászni vágynak, akik a homokos, kiépített szabadstrandot kedvelik, piknikezésre, főzésre alkalmas helyet keresnek, vagy csak egyszerűen szeretnék szabadidejüket tájvédelmi jellegű parkunkban eltölteni.

Nádaspart Horgásztó és Szabadidőpark
Földesi horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/hajduszoboszlo-es-kornyeke/foldesi-horgaszto/

A Földesi Horgásztavat 1991-ben hozták létre, amiben nagy segítséget nyújtott a Rákóczi Mezőgazdasági Termelő Szövetkezet. A Szövetkezettől kapta ugyanis a 10 hektáros földterületet - ami bármilyen mezőgazdasági növény termesztésére alkalmatlan, a rossz minőségű talaja miatt - a Horgász Egyesület, majd a tó medrének kialakításában is aktívan résztvett mezőgazdasági gépjeivel

Földesi horgásztó
Templomtó horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/hajduboszormeny-es-kornyeke/templom-horgaszto/

A Templomtó horgásztó valójában nemcsak egy tavat takar, hanem hármat. Ebből kettő tó aktív horgásztó. Mindkét víz rendkívül intenzíven telepített, minden oldalról jól meghorgászható, a parton horgászbolt és büfé is üzemel. A vízutánpótlás a Nyugati-főcsatornából folyamatosan biztosított.

Templomtó horgásztó
Mezőparti horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/hajduboszormeny-es-kornyeke/mezoparti-horg ...

A Mezőparti horgásztavat a 35-ös főuton Hajdúböszörmény és Pród között lehet megtalálni Debrecen felöl a Keleti főcsatorna hídja után balra.

Mezőparti horgásztó
Sziki horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/balmazujvaros-es-kornyeke/sziki-horgaszto/

A Szíki tó 1991-ben létesült a Hortobágyi Nemzeti Park szélén Balmazújvárostól kb.1 km-re a helybeli „Sellő” horgászegyesület tagjainak minél teljesebb körü horgászlehetőség biztosítására.

Sziki horgásztó
Rókás horgásztavak
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/derecske-es-kornyeke/rokas-horgasztavak/

Mikepércs és Hajdúbagos között, festői környezetben található a Rókás-tó. Legkönnyebben úgy közelítheti meg a távolról érkező, hogy - a Debrecentől 9 km-re található - Mikepércs központjában a 47-es főútról a Postánál letér balra, és követi a végig kitáblázott útvonalat.

Rókás horgásztavak
Keleti főcsatorna
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/balmazujvaros-es-kornyeke/keleti-focsatorna/

A XIX. századi Tisza szabályozása után szükség volt a Hajdúhát elegendő öntözéséhez való vízmennyiség pótlására. 1863-tól egészen 1941–ig elhúzódó döntés alapján az 1956-ban átadott, a Tiszából Tiszalöknél ágázó Keleti –főcsatorna 109,8 kilométernyi szakasza Bakonszegnél ömlik a Kálló-éren keresztül a Berettyóba. A Polgári úti hídnál vízparti üdülő házak sorakoznak.

Keleti főcsatorna
Tüskevár horgásztó
http://kapitalis.eu/horgaszhelyek/nagyhegyes-es-kornyeke/tuskevar-horgaszto/

Megközelíthetőség: A Horgásztó a 33-as fõútvonal Püspökladányt és Nádudvart jelzõ tábla leágazásától 400m-re található meg. Horgászrend: Egy napijeggyel korlátlan bottal történő horgászatra van lehetõség. Napijegyet a bejárat melletti Recepción lehet váltani. A kifogott és megtartani kívánt halmennyiséget minden esetben ki kell fizetni napi áron, a horgászat végeztével a halõrnek mérlegelésre át kell adni!

Tüskevár horgásztó
Kócos Horgásztó
http://www.kocoshorgaszto.hu/

Váltson engedélyt Debrecen legjobban telepített horgásztavaira. Fogható halfajok: Ponty, Amur, Busa, Csuka, Süllő, Koi Ponty, Afrikai Harcsa, Fehér Halak.

Kócos Horgásztó
Cigánytelepi-tó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=65&akt=5&megye=hajdu&oldal=Cigán ...

Hajdúdorog, Balogh Sándor út. Vízterület: 3.4 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, harcsa, keszeg, balin, busa, sügér, márna, pisztráng, afrikai harcsa, tokfélék, kősüllő, domolykó, naphal.

Cigánytelepi-tó
Silver Horgásztó
http://www.partfal.hu/silverhorgaszto

A tó cime: Hajdúszoboszló, Csatornakert II. dűlő. Területe: 8 ha. Fogható halak: ponty, amur, harcsa, kárász, keszegfélék Nyitvatartás: hétfő-vasárnap: 6-20 óráig Napijegy a helyszínen, ill. hajdúszoboszlói horgászboltokban váltható. Bográcsozási lehetőség.

Silver Horgásztó
Hajdú-bihar megye horgászhelyei
https://kapitalis.eu/

Hajdú-bihar megye horgászhelyeit felvonultató oldal. A napijegyes és éves horgászhelye egyaránt megtalálhatóak. Mindzeek mellett a napi telepítésekről, akciókról, és fogásokról is értesül az ide ellátogató.

Hajdú-bihar megye horgászhelyei
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899