Horgásztavak Heves megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Heves megye > 11 weboldal. Kategória leírása: Heves megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Heves megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Rab horgásztó
Rab horgásztó
http://rabhorgaszto.hu

A horgásztó Heves megyében található, egy órányira Budapesttől. Horgásztavunkon fogás nélkül távozni lehetetlen, köszönhetően a halállománynak, valamint annak, hogy a tavon kizárólag sporthorgászat engedélyezett. Halállományunk főként süllőt, szürke harcsát, pontyokat tartalmaz illetve termetes kárászok, és egyre több sütőlapátnyi nagyságú tiszai dévér is fogható a tavunkban.

rabhorgaszto.hu
Adácsi
Adácsi
http://adacsihorgaszto.hu/

Adács Heves megye délnyugati részén fekszik. Kapcsolattartó: Tasi Róbert Tel: 0630/384-79-39.

adacsihorgaszto.hu
Alaszka Horgásztó
Alaszka Horgásztó
http://www.alaszkahorgaszto.hu/

Kedves Olvasó! Engedje meg, hogy ezen honlap segítségével bemutassuk Önnek horgásztavunkat, a horgászatra vonatkozó szabályainkat és árakat. Ezen oldal segítségével megpróbáljuk Önöket naprakész információkkal ellátni a tavat és a benne élő halakat illetően.

www.alaszkahorgaszto.hu
Szücsi Nagy-Völgy Tó
Szücsi Nagy-Völgy Tó
http://www.matrato.hu

Horgásztó a Mátra szívében nem csak fanatikusoknak! Ponty, amur, csuka, süllő, compó! Telepítés egész évben: gazdag halállomány.

www.matrato.hu
Alatka Horgásztavak
Alatka Horgásztavak
http://www.alatka.hu/index.php?menu=m2&almenu=horgasz

Öregbánya Horgásztó, Fárasztó Horgásztó És Camping, Kőházi Tavak, Alaszka Horgásztó, Alatkai Horgász Sport Centrum, He-fu Kft Horgásztava.

www.alatka.hu
Búzásvölgyi-víztározó
Búzásvölgyi-víztározó
http://buzasvolgyito.gportal.hu/gindex.php?pg=20668136

Víztípus: hegyvidéki víztározó. Halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, ezüstkárász, keszegfélék, (kecsege). A Búzásvölgyi-víztározót a közeli hegyekben eredő patak táplálja, lefolyása a Kürti-patakon keresztül a közelben elfolyó Tarnába vezet. Gyönyörű fekvésű, jól telepített horgászhely számtalan beállóval, tagolt parttal, változó fenékviszonyokkal. A felső árkategóriájú napijegyre sok hal elvihető, többnapos horgászatra ideális terep. A környéken számtalan természetvédelmi terület és tájvédelmi körzet is található. A szomszédos Mátraderecskén győgyfürdő, Parádon palócház és kocsimúzeum várja az odalátogatókat.

buzasvolgyito.gportal.hu
Vikend Sporthorgász tó
Vikend Sporthorgász tó
http://www.vikendhorgaszto.hu/

A tó az 1960-as években keletkezett kavics és sóder kitermelés során, Kál községtől 500 m-re található a Heves-Alatkai út mellett, a Masterplast üzem mögött. Jelenleg a Masterplast Zrt. tulajdona. A horgásztó bérlője és kezelője a Vikend Sporthorgász Kft. A tó 3 hektáron fekszik, ebből a víz területe 2,5 hektár. A víz mélysége és a tómeder igen rapszódikus. A hirtelen mélyülő partszélek 2-3 m mélyek, de a mederben a legmélyebb részek elérik a 10 m-es mélységet.

www.vikendhorgaszto.hu
Lőrinci horgásztó
Lőrinci horgásztó
http://www.lorincito.hu

Heves megyében található horgásztó. A Mátravidéki Erőmű mellett 2 db tó található.Folyamatos haltelepítések, horgászbolt a közelben. Szállás lehetőség a faluban. Autópálya mellett, épülő 4 sávos 21-es főút közelében.

www.lorincito.hu
Kifog-lak horgásztó, Füzesabony
Kifog-lak horgásztó, Füzesabony
http://www.horgaszto.sokoldal.hu/

Újonnan nyílt, frissen telepített horgásztó várja a horgászokat. Elérhető árak, békés, nyugodt környezet.

www.horgaszto.sokoldal.hu
Fárasztó horgásztó - Bojlis pontyhorgászat.
Fárasztó horgásztó - Bojlis pontyhorgászat.
http://www.farasztohorgaszto.hu

Telepítések, halfauna: 2010-ben 216db 6-20 kg közti nagytestű ponty telepítését végeztük, de számtalan kapitális amúr is horogra akadt már. Gazdag a tó rablóhal állománya, csuka, süllő, harcsa, valamint megtalálható a menyhal, compó, és a koi ponty is. Egyéb halakból sincs hiány, kiló feletti kárászokból, dévérekből, bodorkákból hamar meg lehet fogni az elvihető mennyiséget. Horgászrend: 2010 tavaszán indítottuk a “fogd meg-engedd vissza” mozgalmat, mely nagy sikerrel folytatódik,ezáltal egyre népesebb sporthorgász tábor verődött össze tavunkon. Egész évben éjjel-nappal nyitva vagyunk, télen megfelelő jégvastagságnál a lékhorgászat is megengedett. Bográcsolás, sátrazás, ingyenes. Évente végzünk nagyponty telepítést és többször elvihető méretű halat, akár 2-3 hetes ciklusokban. Szabályok, jegyárak: Kötelező felszerelés a pontymatrac, pontyzsák, sebfertőtlenítő, nagy méretű merítőháló.( Ha mégsem hoz magával a horgász, adunk kölcsön. )

www.farasztohorgaszto.hu
Domoszló - Domoszlói Horgásztó
Domoszló - Domoszlói Horgásztó
http://tavak.hu/heves-megyei-horgasztavak-horgaszvizek/domoszlo-domoszloi-ho ...

Terület: 50 ha. Nővényzet: A tó 1/20-ad része nádassal benőtt, Átlagos vízmélység: 2,5 m (4 m). Halfajok: ponty, harcsa, amúr, kárász, keszeg, compó, süllo, csuka, kövicsík. A horgásztavat ajánljuk az érdeklodok figyelmébe, hiszen az ország egyik legtisztább vízű horgászhelye, mert a vízutánpótlást biztosító Tarjánka-patak nem érint lakott települést, viszont ökológiai folyosót jelent a tó és a Mátra között. A tó partján kiépített infrastruktúra biztosítja a kempingezni vágyókat. A telpülésen vendégszereto falusi szállásadók állnak a több napra érkezok rendelkezésére.

tavak.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800