Horgászegyesületek > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgászegyesületek > 25 weboldal. Kategória leírása: Horgászegyesület - horgász egyesületek weboldalainak gyűjteménye.
Szponzorált linkek
Magyar Országos Horgász Szövetség
http://www.mohosz.hu/

A Magyar Országos Horgász Szövetség hivatalos honlapja.

Magyar Országos Horgász Szövetség
Szigetköz Horgász Egyesület
http://www.szigetkoz-he.fw.hu/

Szigetköz Horgász Egyesület - 9026 Győr, Dózsa Rakpart 7.

Szigetköz Horgász Egyesület
Sárvári Kinizsi Horgász Egyesület
http://www.sarvar.hu/kinizsihe/

A Sárvári Kinizsi Horgász Egyesület több mint 50 éve alakult, városunk egyik legrégebbi és legnagyobb létszámú civil szervezete. Egyesületünk a Csónakázó és Téglagyári tavon az önkormányzattal kötött haszonbérleti szerződés szerint gyakorolja horgászati jogát.

Sárvári Kinizsi Horgász Egyesület
Tisza Horgászegyesület
http://www.tiszahe.hu/

A Tisza Horgászegyesület honlapja. Hírei, beszámolók, fórum.

Tisza Horgászegyesület
Pákász Horgász és Természetvédő Egyesület
http://www.webhorgaszat.hu/

Egyesületünk 2004-ben alakult, azzal a nem titkolt céllal hogy, jól érezzük magunkat együtt, csipetnyi szabad időnket kellemesen töltsük. Legyünk minél többet a természetben és tanulmányozzuk a halakat igen közelről. Robi barátunk segítségével két éve sikerült igazi Pákász bázist szerezni. "Saját" tavunk lett Erdőkertesen. Legtöbbünk régi vágya valósult meg ezzel.

Pákász Horgász és Természetvédő Egyesület
Dömsödi Horgász Egyesület
http://www.domsodi-he.hu/

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk tagjainknak, leendő tagjainknak, valamint mindazoknak, akik szabadidejüket a vizek partjai mellett töltik és a horgászatot választották szabadidejük eltöltésére.

Dömsödi Horgász Egyesület
Északmagyarországi Horgász Egyesület
http://www.emhe.hu/

Cím: 3525 Miskolc, Széchenyi u. 73. Az Északmagyarországi Horgász Egyesület, közismert, rövidített nevén ÉMHE, tulajdonképpen 1955 év március 9. napján alakult. Annak eredményeként, hogy az 1938 év január hó 29. napján megalakult, Borsod- Miskolci Sporthorgász Egyesület, akinek megalakulását a Belügyminiszter 1940 évi december hó 19. napjával 139.839/1940/VII-a szám alatt hagyta jóvá, összeolvadt a miskolci székhelyű DVTK Sporthorgász Szakosztályával és a 28/1 Állami Építőipari Vállalat Sporthorgász Egyesülettel...

Északmagyarországi Horgász Egyesület
Kökényi Horgász Egyesület
http://kokenyihe.hupont.hu/

Oldalainkon megismerheti a Kökényi Horgász Egyesületet. Információt kaphat árainkról, elérhetőségünkről, versenyeinkről, versenycsapatunkról és a megalakulásunk nehézségeiről. Tagjai horgász érdekeinek képviselete, az egyesületi tagságból származó jogok érvényesítése, a horgász-sport fejlesztése, népszerűsítése, a horgászoknak a vonatkozó rendeletek, és horgász szövetségi szabályok tiszteletben tartása. A társadalmi együttélés normáinak betartása, valamint a természet szertetére és védelmére való nevelés. A horgászat, illetve a Horgász Egyesület hagyományainak örzése és ápolása.

Kökényi Horgász Egyesület
Bakonycsernyei Horgász Egyesület
http://www.bakonycsernyetavak.hu/

Községünk Fejér megyében, Veszprém és Komárom megye határán található. Jól megközelíthető Mór, Zirc és Kisbér felől is. Egyesületünk 1992-ben alakult az előző évben elkészült két víztározó hasznosításának reményében. A tavakat sikerült a 90-es években jól halasított horgászvízzé fejleszteni, melyekben igen jól érzik magukat halaink.

Bakonycsernyei Horgász Egyesület
Csepel Horgász Egyesület
http://www.cshe.hu/

Egyesületünk címe: 1213. Budapest, Hollandi u. 240. Honlapunkkal segítséget kívánunk adni a Ráckevei-Soroksári dunaágon való horgászathoz, a Csepel Horgászegyesület programjain való részvételhez és ahhoz, hogy egy patinás, több mint 70 éves egyesületnek tagja lehessen.

Csepel Horgász Egyesület
Kurucz Horgász Egyesület
http://www.kuruczhe.tvn.hu/

Tarpa - Kurucz Horgász Egyesület honlapja. Hírek, képek, események.

Kurucz Horgász Egyesület
Klapka György Sporthorgász Egyesület
http://bakodiklapkahe.atw.hu/

Az egyesület önszerveződés útján jött létre 1986 tavaszán a tatai helyőrségben szolgálatot teljesítő hivatásos állományból, azok közvetlen hozzátartozóiból, és a polgári dolgozókból. A szervező munkát Kővári József alezredes irányította. Vezetésével kezdődtek meg a gát és műtárgyak horgásztanya- építési munkái és került kialakításra a mai horgásztó, és annak környezete. A jelenlegi horgásztó területe valaha Eszterházy gróf birtokának részét képezte, mint a gróf harcsanevelő tava, illetve a tónál működött egy gatter telep gazdálkodási,- gazdasági célból. Jelenleg a vízfelület több mint 9 hektár, alsó és felső tóból áll, átlagos vízmélysége vízállástól függően 0,8-1,5 m, de helyenként meghaladja a 2 métert is.

Klapka György Sporthorgász Egyesület
Vas Megyei Munkás Horgász egyesület
http://vasimunkashe.uw.hu/

A Vas Megyei Munkás Horgász egyesület honlapja. Szombathely, Petőfi Sándor u. 41-43.

Vas Megyei Munkás Horgász egyesület
Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület
http://www.gyekenyesihorgaszat.hu/

A horgászegyesület Gyékényes állomás vasutas dolgozói alapították 1954-ben. Az idők folyamán az egyesület egyre bővült, ma már nemcsak a környező falvakból, városokból tevődik össze a taglétszám, hanem a szomszédos országokból (Szlovénia, Szlovákia, Ausztria, és Németország) is rendelkezünk tagokkal. Az egyesület több mint 300 hektár jó minőségű horgászvízzel rendelkezik.

Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület
Zabos Géza Horgász Egyesület
http://www.horgaszegyesulet.tujvaros.hu/

3580 Tiszaújváros Bartók Béla út 7. Egyesületünk megalapítója – a Tisza szerelmese - Zabos Géza (1924-1999). Állatorvosként tevékenykedett a környező falvakban. Ízig-vérig igazi megszállott tiszai horgászként, a Tisza féltője és óvójaként megjelent könyvei (Horgászoknak a Tiszáról, Kacagó harcsa, Menedékem a Tisza). Horgászegyesületünket TVK Horgász Egyesület-ként 1971-ben alapította 65 fővel. 1975-től Ipari Üzemek Horgász Egyesülete-ként, majd 2000-től Zabos Géza Horgász Egyesület-ként működünk.

Zabos Géza Horgász Egyesület
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899