Horgásztavak Jász-Nagykun-Szolnok megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Jász-Nagykun-Szolnok megye > 7 weboldal. Kategória leírása: Jász-Nagykun-Szolnok megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Jász-Nagykun-Szolnok megyében.
Szponzorált linkek
Mezőtúri holtágak
http://mezoturiholtagak.info/

Mezőtúri holtágak, Halásztelki, Harcsás, Túrtői az oldal nem a Mezőtúri HE. hivatalos oldala.

Mezőtúri holtágak
Jásztelek - Eldorádó
http://www.eldoradoto.hu/

Jásztelek - Eldorádó Horgásztó és pihenőpark. Kapitális méretű halakkal, rendezett parkkal, játszótérrel, kisállatkerttel, büfével, fedett bográcsolóval, éjszakai szállással várjuk vendégeinket.

Jásztelek - Eldorádó
Jászkiséri Horgásztavak
http://www.hohoho.hu/

A tórendszer könnyen megtalálható, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászberény mellett, Jászkisér és Pély között félúton, ritka természeti környezetben, ahol együtt jelentkezik a puszták, erdők, vizek élővilága. A kikapcsolódásra vágyók egy csodálatos napot, hétvégét, vagy akár egy egész szabadságot is eltölthetnek itt. A környéken tábla jelzi a lekanyarodás helyét. Budapesttől mintegy 1.5 órás utazással érhető el. Elsődleges program természetesen a horgászat, de az ökoturizmus kedvelőinek is felejthetetlen élményt nyújt a 180 ha-os területen elhelyezkedő horgászközpont mely egyszerre biztosítja mindenki számára a háborítatlan természet hangulatát, valamint a biztos halfogási lehetőséget, melyre garancia a gazdaság több mint 150 ha-on folyó intenzív haltermelése. A hagyományos módszerek mellett pergetve foghat rekord méretű csukát, süllőt, harcsát, de lehetőség nyílik megismerkedni a legyező pisztrángozással is.

Jászkiséri Horgásztavak
Cibakházi Holt-Tisza
http://www.cvhe.hu/news.php

Nagy tisztelettel köszöntöm egyesületünk honlapján. Egyesületünk a Cibakházi Holt-Tisza halászati hasznosítója. 2008-ban is fő törekvésünk, javítani a horgászat feltételeit a holtágon. Vegyesüzemi Horgász Egyesület - Cibakháza.

Cibakházi Holt-Tisza
Kunság Tava
http://kunsagtava.hu/

Kunság-tava horgásztó 2000 óta üzemel.A tó vízfelülete 2 ha ,vízmélységünk átlagosan 1,6 m de vannak mélyebb pontok is ahol akár a 2,5-3m is elérheti. A vízutánpótlásuk a Kunsági főcsatornából kapjuk (Tisza víz), ezért nagyon jó a halhús minősége, vízminősége kiváló. A Fegyvernektől 3 km található a 4számú főút mellett ahonnan köves úton lehet megközelíteni a tavat.(esős időben is) Lehalászva egyik évbe sem volt extenzív tó ezért nagy meglepetése is érhetik a horgászokat akár 15 kg csukák és nagyharcsák is zsákmányul eshetnek. Halfajaink: Ponty , Amúr, Harcsa, Süllő, Csuka , Kárász ,Keszeg szóval elég sok faj képviselteti magát. Lehetőség van bográcsolásra, nyársalásra. Hétvégenként éjszakai horgászatra! (megbeszélés alapján) A vendégek számára készített sörözőben kényelmesen elfogyaszthatják ételeiket és italaikat. Az idei évben már a kapitális tó horgászható, a tavalyi évben ponty és amúrok kerültek bele 4-11 kg-ig.

Kunság Tava
Tószegi horgásztó
http://www.toszeg-horgaszto.tar.hu/

A Tó területe: 34 ha, ebbõl 22 ha vízfelület. Rablóhalak: Csuka, Süllõ, Harcsa, Balin található. Egyéb halak: Ponty, Kapitális amúr, Keszeg, Kárász.

Tószegi horgásztó
Szászberki halastó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=64&akt=5&megye=jasz&oldal=Szászb ...

Jász-Kiskun-Szolnok megye - Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, sügér, törpeharcsa, kősüllő, naphal.

Szászberki halastó
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899