Horgásztavak Komárom-Esztergom megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Komárom-Esztergom megye > 8 weboldal. Kategória leírása: Komárom-Esztergom megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Komárom-Esztergom megyében.
Szponzorált linkek
Római-tó
http://www.romaito.hu/

Halak: ponty, amur, süllő, csuka, kárász, sügér, bodorka, harcsa. A tó gyökerei visszanyúlnak egészen a római korig amikor is római kori telepesek, leszolgált római katonák éltek itt. A tó i.sz. 150-től létezik. Korábban Agostyáni-tó néven is ismert volt. 1968-tól 1971-ig ipari hűtőnek épült, de ezt a funkcióját soha nem töltötte be. Később a TSZ Horgász Egyesülete kezelte, akitől jelenlegi tulajdonosa megvásárolta 1997-ben. A tó 12ha vízfelületű, hínárfoltokkal tarkított, az átlag mélysége 1,5-3 méter, de a legmélyebb részén elérheti a 7-8 métert is. A partot sás és nád szegélyezi, a mélyvíz a kövezéses szakaszról érhető el, mely kiváló süllős rész lehet.

Római-tó
Polgár pihenőfalu és horgásztó
http://www.bigfoot.hu/csabdi_to.htm

Az M1-es autópályától néhány kilométerre, Csabdi község szomszédságában 14 HA területen valósítjuk meg elképzelésünket. Pihenésre, horgászásra, sétára és a vadon élő állatok közvetlen közelről történő megfigyelésére alkalmas, dombok közé zárt terület közepén 2,5 HA vízfelület kialakításával oázist készítünk mind magunk, mind az itt telket, majd az engedélyek beszerzése után faházat vásárló 15-18 családnak. 2008-ban kezdődő beruházás a végleges formáját várhatóan 2010 nyarán éri el. Attól kezdve sem építkezés sem más zavaró körülmény nem bolygathatja az itt kikapcsolódni vágyók életét.

Polgár pihenőfalu és horgásztó
Cseke-tó
http://www.cseke.t-online.hu/ivy.00CB608C-8D26-440B-ABC3-1F474DCBF7E7.html

Egyesületünk a Tatai Sporthorgász és Környezetvédő Egyesület egy gyönyörű kisvárosban, Tatán található. Az Egyesületünk által működtetett horgásztó a Cseke-tó, városunk egyik nevezetessége, a festői szépségű Angolpark közepén helyezkedik el. A tó körül sétány vezet, ahol nem csak sétálni, hanem kerékpározni, futni is lehet. A kihelyezett padokon pedig megpihenhetnek a látogatók.

Cseke-tó
Lóga Tó
http://logato.hu/

Manapság egyre több az olyan tó amelyre üzemben tartói garantálják a biztos fogást. Az Esztergom-Kertváros -Dorog határában húzódó Lóga Tó Horgásztó ezek közé tartozik. A tó bányamunkálatok során jött létre. Tulajdonosai napról napra építik és szépítik környékét. A kulturált pihenő és szórakozó park négy hektáros víz területtel rendelkezik. Étterem és szállás lehetőség várja a horgászni és pihenni vágyókat. A csoportos rendezvények megszervezéséhez segítséget nyújt az étterem mellett épült kemence, grillező, bográcshely, és üstház.

Lóga Tó
Munkáséri ll. tó
http://www.munkaserito.hu/

Munkáséri Horgász- és Környezetvédő Egyesület honlapja. 1979-ben 79 fővel alakult meg egyesületünk, mai létszámunk 153 fő. Horgászterületünk Tatabánya város közigazgatásához tartozó külterületi ingatlanon (hrsz. 0777/1.) Környebánya mellett található. Vízterületünk egy 6 ha-os horgásztóból és egy 2 ha-os nevelőtóból áll.

Munkáséri ll. tó
Bocska
http://www.bocskato1.atw.hu/

Tavunk Komárom város Szőnyi városrészében található. A tó területén büfé is üzemel kerthelyiséggel, horgászcsalik, etetőanyag, horgászcikkek kaphatóak.

Bocska
Ebszőnybányai Horgásztó
https://horgaszhely.hu/hun/komarom-esztergom-megyei-horgaszvizek/

A horgásztó Ebszõnybányán található. A horgásztó üzemeltetõje: Ebszőnybánya-Sárisáp Horgászegyesület.

Ebszőnybányai Horgásztó
Bokodi hűtőtó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=231&akt=5&megye=komarom&oldal=Bo ...

Vízterület: 160 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, angolna, törpeharcsa, fekete sügér, naphal. Melegvízű, télen is horgászható.

Bokodi hűtőtó
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899