Külföldi horgászhelyek, horgásztavak > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Külföldi horgászhelyek, horgásztavak > 10 weboldal. Kategória leírása: Külföldi horgászhelyek és horgásztavak gyűjtőhelye. Horgászat, horgásztó külföldön.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Texas Parks & Wildlife
Texas Parks & Wildlife
http://www.tpwd.state.tx.us/fishboat/

Texas Parks & Wildlife Department | Fishing & Boating - USA.

www.tpwd.state.tx.us
Horgászhelyek Angliában
Horgászhelyek Angliában
http://www.fisheries.co.uk/

Horgászhelyek, horgászvizek Angliában és Wales területén - Fisheries.co.uk

www.fisheries.co.uk
Docklow fishing Holidays UK
Docklow fishing Holidays UK
http://www.docklowpools.com/

Welcome to our web site. Here at Docklow fishing Holidays UK we are hoping to welcome you to our wonderful fishing pools, Holiday cottage accommodation and facilities that will make your fishing holidays in the uk a memorable experience this year!

www.docklowpools.com
Horgászat Horvátországban
Horgászat Horvátországban
http://www.partfal.hu/adriahorgaszat

A horvát Adria idegenforgalmi régiói, horvát horgászrend és engedélyek, méretkorlátozással védett halfajok, tengerparti szállások, horvát horgász honlapok, és sok minden más, ami egy horgászt érdekelhet...Az ismertető folyamatosan bővül, már lehetőség van akár online szállásfoglalásra is...

www.partfal.hu
Mohosz - Horvátországi tengeri horgászatról
Mohosz - Horvátországi tengeri horgászatról
http://www.mohosz.hu/horvat_tenger.html

A horgászat engedélyköteles. Az engedély megvásárolható a kérelmező személyének azonosságát igazoló dokumentum (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) bemutatása után az egész partszakaszon az utazási irodákban, idegenforgalmi hivatalokban, búvárközpontokban és klubokban. Az egész Adrián lehet horgászni, a tevékenység csak egyes területeken korlátozott: a Nemzeti Parkok (Kornati, Brijunl, Krka, Mijet) akvatóriuma, továbbá más kisebb területeken.

www.mohosz.hu
Adriatour - Programok
Adriatour - Programok
http://www.adriatour.hu/turizmus/programajanlatok/

Tengeri horgászat: Egy-vagy többnapos horgászprogram, melyek során vendégeink megismerhetik a nyíltvízi horgászat izgalmait, közeli kapcsolatba kerülhetnek a tenger ragadozóival, élővilágával. Édesvízi horgászat és kerékpártúra a Varjú tónál: A Varjú-tó Horvátország legnagyobb édesvízi tava, természetvédelmi terület, mely a Balatonhoz hasonló halállománnyal várja a horgászat szerelmeseit. A kerékpártúrák kedvelői több útvonal közül választhatnak, melyek közvetlenül a tó partján, illetve a tavat övező páratlan szépségű mediterrán környezetben kalauzolják a kirándulókat. Búvárprogramok...

www.adriatour.hu
Horgászati feltételek Szlovákiában
Horgászati feltételek Szlovákiában
http://www.mohosz.hu/szlovakia.html

A külföldi állampolgárnak kötelező az állami horgászjegy váltása Szlovákiában. Heti, havi és éves állami horgászjegyet válthat az idelátogató külföldi horgász.

www.mohosz.hu
Horgászat Romániában
Horgászat Romániában
http://www.mohosz.hu/roman.html

Az országba látogató külföldi - horgász vagy nem horgász - bármilyen romániai kijelölt horgászvízen gyakorolhatja kedvenc sportját. Hazai, így magyarországi horgász egyesületi tagsági könyv felmutatása nem kötelező, erre az engedélyeket értékesítők nem tartanak igényt. Állami horgászjegy nincs Romániában bevezetve, így azt ne keressük. Egy vizen horgászni az arra érvényes napi, heti, havi, vagy éves területi engedély birtokában lehet. Romániai horgászvizek adatai, folyóvizek, Egyéb horgászvizek és természeti ritkaságok Erdélyben, Partiumban és Bánságban, halfajok...

www.mohosz.hu
Horgászati lehetőségek Ausztriában
Horgászati lehetőségek Ausztriában
http://www.mohosz.hu/austria.html

Az Osztrák Munkás Horgász Egyesületek Szövetsége (VÖAFV) kiadványa alapján. Alsó-Ausztria vizeire állami horgászjegyet csak tanfolyam elvégzésével válthatunk...

www.mohosz.hu
Horgászati lehetőségek Írországban
Horgászati lehetőségek Írországban
http://www.mohosz.hu/irorszag.html

Írországban igen jó horgászati lehetőségek vannak. A szigetország 500 km hosszú és 300 km széles, a víz és a szárazföld aránya 1:35. Tavak ezrei találhatók és 14000 km hosszan terülnek el a halban gazdag folyók. Az időjárásra a közepes nyár, enyhe tél és rendszeres, kellő mennyiségű esőzés jellemző egész évben. Az írek nagyon örömteli időtöltésnek tartják a horgászatot és a gazdag lehetőségeiket szívesen megoszthatják más országokból érkező vendéghorgászokkal. A legtöbb horgászatot ismert horgászcentrumok szervezik. A lazac és pisztráng horgászhelyek leggyakrabban egyéni, klub, vagy egyesületi tulajdonban vannak, ezért a horgászathoz külön engedély szükséges, kivéve az állami vízterületeket, mint a Great Western Loughs és a Killarney tavak.

www.mohosz.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800