Horgásztavak Nógrád megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Nógrád megye > 8 weboldal. Kategória leírása: Nógrád megyei horgásztavak. Horgászat, horgásztó Nógrád megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Robinson Szigetek
Robinson Szigetek
http://www.robinsonszigetek.hu/

A Robinson-szigetek egy egyedi módon kialakított, a természet-adta lehetőségekhez tökéletesen alkalmazkodó terület, amelyet mesterségesen kitisztított Ipoly-holtágak vesznek körül. A vízzel borított terület egy négyhektáros tóval is kiegészül. Mindezek együttesen kiválóan alkalmasak különböző szórakozási lehetőségek (horgászat, kenuzás, csónakázás) kipróbálására. Fogható halak: ponty, amur, csuka, keszeg, kárász, balin, sügér, naphal.

www.robinsonszigetek.hu
Maconkai-víztározó
Maconkai-víztározó
http://haldorado.hu/xwater.php?xwaterid=1

Horgászparadicsom a Mátra lábainál. A 65,4 hektáron elterülő Maconkai-víztározó és vízrendszere az elmúlt években országosan és már nemzetközi szinten is megalapozta hírnevét a természetközeli horgászturizmus és a versenysport területén, köszönhetően halbőségének és csodálatos környezetének, valamint nem utolsósorban az előbbiek érdekében eddig végrehajtott - 385 millió Ft-ot meghaladó értékű - fejlesztéseknek is. A vízterület non profit alapon üzemel, bevételeit 100%-ban a folyamatos halasításba és a védterület beruházási, valamint fenntartási kiadásaiba forgatja vissza. Kezelő: Bátonyterenye-Maconkai Szabadidő- és Sporthorgász Egyesület (BSHE)

haldorado.hu
Cser-tó Horgásztavak
Cser-tó Horgásztavak
http://www.cser-to.hu/

Szeretettel várjuk az a Nógrád megyében, Alsópetény közvetlen közelében található horgász- és szabadidő paradicsomban.

www.cser-to.hu
Diósjenői-tó
Diósjenői-tó
http://www.diosjenoi-horgaszto.com/

Diósjenői-tó: A Diósjenői Sporthorgász Egyesület honlapja. Víztározó. Halak: ponty, csuka, compó, kárász, keszeg, amur. A tó területe 27 hektár, átlagos vízmélysége 17-2,4 m körül van.

www.diosjenoi-horgaszto.com
Csigahegyi
Csigahegyi
http://www.csigahegyito.hu/

A Börzsöny hegység lábánál, festõi környezetben helyezkedik el a Csigahegyi horgásztó, mely nemcsak szépségével, hanem nyugalmával is várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó embereket. A tó területén lehetõség van horgászatra, napozásra, csendes, békés idõtöltésre. A gyermekeknek sem kell unatkozniuk, hiszen a tó melletti homokozóban, hintán kellemes eljátszhatnak, míg szüleik a fogásra várnak. A tó körül elhelyezett asztalokat, padokat bárki szabadon használhatja a kijelölt tûzrakó helyeken bográcsételek készíthetõk.

www.csigahegyito.hu
Ludányhalászi - Öregpotyka
Ludányhalászi - Öregpotyka
http://www.oregpotyka.hu/

Egyesületünk immár 14 éve működik egy folyamatosan bővülő sóderbánya tavon, mivel termelés napjainkban is folyik. Tavaink: pontyos tó 30 ha, élménytó 3 ha méretűek. Taglétszámunk jelenleg 200 fő. Nógrád megyén kívül, Budapest környékéről is szívesen horgásznak vizeinken. Halfajok: ponty, amúr, dévér, kárász, compó, süllő, csuka, harcsa, sügér. Valamennyi halfajból akad egy-egy kapitális példány a tavakban.

www.oregpotyka.hu
Nőtincs Víztározó
Nőtincs Víztározó
http://gportal.hu/gindex.php?prt=102874

Az oldal célja, hogy ezt a nagyszerű tavat népszerűsítse, bemutassa. Nem titkolt cél, egy virtuális találkozó hely létrehozása, ahol mi pecások összefuthatunk, megbeszélhetjük problémáinkat, ti elmondhatjátok észrevételeiteket.

gportal.hu
Nógrád megye horgászvizei
Nógrád megye horgászvizei
http://www.tavak.hu/nograd-megyei-horgasztavak-horgaszvizek/

Az oldalon válogathat Nógrád megye horgászvizei között.

www.tavak.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800