Horgásztavak Pest megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Pest megye > 28 weboldal. Kategória leírása: Pest megyei horgásztavak, horgászvizek. Horgászat, horgásztó Pest megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Délegyházi tavak
Délegyházi tavak
http://www.delegyhazitavak.hu/

Pest megye legnagyobb tórendszere a Budapesttől 27km-re található délegyházi tavak. A 8 központi, összesen több mint 300 hektárnyi vízfelülettel rendelkező tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vizi sportokra is kiválóan alkalmas. A délegyházi és környező tavak között találhatunk horgásztavakat, szabadstrandokat, vizisí-tavat, szörfösök által használt tavat és csúszdaparkot is. A területen létesült, nemzetközi hírű Naturista Oázis mellett fürdőruhás strandok is várják az üdülni vágyókat.

www.delegyhazitavak.hu
Királyréti
Királyréti
http://www.kiralyretihorgaszto.hu/

A Királyréti Horgásztó 25.000-28.000 m3 vízmennyiséggel a tengerszint felett 260 méteren 1,02 hektáros területen helyezkedik el. A tó körüli kivilágítás lehetõvé és romantikussá teszi az éjszakai horgászatot is. A tóban csak õshonos halak találhatóak.

www.kiralyretihorgaszto.hu
Préri Horgásztó
Préri Horgásztó
http://www.prerihorgaszto.hu/

Vízterület: 25 (Ha). Az 51-es főúton Kiskunlacháza és Dömsöd között a 46-47-es kilóméter között. Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, sügér, pisztráng, afrikai harcsa. Molnár és Társai Haltermelő és Értékesítő Kft.

www.prerihorgaszto.hu
Ordas-tavak
Ordas-tavak
http://www.ordasto.hu/index.html

Mára hazánkban rendkívül lecsökkent a természetes vizek halállománya, nagy halat pedig szinte képtelenség fogni, leszámítva persze egy szűk kört. Célunk az volt már a tavak megépítésekor, hogy ezt az igényt kielégítsük és sok örömet okozzunk ezzel vendégeinknek. A tavak a főváros közelségében, Sződ és Csörög között találhatóak. Az öreg-tó 1.5 hektáros, patkó alakú, a Hartyán-patak táplálja vízzel, mélysége pedig átlagosan 2 méter. 2004-ben 4 új tó került kialakításra. A VIP-tó a nagy halazás igényeit elégíti ki 8-23 kg-os pontyaival és 8-15 kg-os tokjaival. Vízmélysége 3-3,5 méter, 12 állására telefonon lehet helyet foglalni.

www.ordasto.hu
Szavanna horgásztó
Szavanna horgásztó
http://szavannahorgaszto.com/

Budapesttől alig 15 percnyi autóútra közvetlenül a Duna-Tisza csatorna mellett található a Szavanna horgásztó. A tó öregsége, valamint a rendkívül gazdag ivadékállomány kedvez a süllők, pontyok és más kedvelt halak fejlődésének. Amur, dévér, keszeg, sőt harcsa is akadhat horogra - süllőből 9,80 kg az eddigi rekord, de 23 kg-os pontyot és 17 kilós amurt is szákolt már a sikeres horgász. A tó üzemeltetője rendszeres telepítéssel gondoskodik a bőséges fogásról. Az ideérkezőknek éjjel-nappal - 24 órában - nyílik lehetőségük a horgászatra.

szavannahorgaszto.com
horgásztavak Pest megye
horgásztavak Pest megye
http://www.nadaspihenopark.hu

Étterem, Horgásztó, Fogadó, Esküvő és egyéb rendezvények? És mindegy egy helyen? Igen! A Nádas Pihenőparkban, ahol az egész család jól érzi magát, ugyanis számtalan lehetőség adódik a kikapcsolódásra! Pihenőparkunk területén a következő ingyenes szabadidős programokkal kedveskedünk vendégeinknek: hatalmas játszótér, strandröplabda pálya, csocsó valamint kártyaasztal, asztalitenisz és állatsimogató áll rendelkezésükre. A horgászatot kedvelők 3 horgásztóban tehetik próbára szerencséjüket, melyek közül nagy tavunk 1 hektáros vízfelületű, stégekkel és szaletlikkel, parkosított környezetben. A környezetnek és szolgáltatásainknak köszönhetően ideális esküvőhelyszínt tudunk nyújtani az Önök részére is. Az egyedülálló zöld környezet alkalmas akár egy tóparti esküvő lebonyolítására is. Helyszíni esketés, szálláslehetőség egy helyen.

www.nadaspihenopark.hu
Dunakeszi-kavicsbányató
Dunakeszi-kavicsbányató
http://dkto.gportal.hu/

A Káposztásmegyeri lakóteleptől 1 km-re északi irányban, de már Dunakeszi területén található a Dunamenti Sporthorgász Egyesület tava, a horgászok körében igen népszerű Dunakeszi Kavicsbányató. Területe 21 ha. átlagos mélysége 4-4,5 m, de helyenként a 6-7 méteres mélységet is eléri. A mederfenék kavicsaljzatú, 4-5 cm vastagságú iszapréteggel borított. A tó jellemző hala a ponty, amelyből a kétnyarastól kezdve a 20 kg-on felüli kapitális példányokig minden méret megtalálható. Legjellemzőbb nagyság a 2-3 kg-os.

dkto.gportal.hu
Kecskéscsárdai Lápi Póc Tó
Kecskéscsárdai Lápi Póc Tó
http://www.lapipocto.hu/

A Kecskéscsárdai Lápi Póc Kft. 2007 Júliusában alakult egy családi vállalkozás keretében, egy elhanyagolt területen fekvő kiszáradt horgász tavat vettünk meg és egészen a mai napig próbáljuk úgy kialakítani, hogy minden horgász igényének megfeleljen. A fő profilunk a horgásztatás, de mellette haltermeléssel, haltenyésztéssel is foglalkozunk. A tavak területet összesen 5,8 ha, ebből most 3,8 ha horgászható. Folyamatos telepítést végeztünk, amit már a 2007- es évben elkezdtünk. Közel 40 mázsa hal került a tavakba. Telepített halaink: ponty, amur, kárász, keszeg, csuka. Célunk egy minden igényt kielégítő horgászcentrum kialakítása, ahol nem csak horgászni lehet, hanem egy család vagy egy baráti kőr eltölthessen akár egy hetet is pihenéssel.

www.lapipocto.hu
Moby-Dick horgásztó
Moby-Dick horgásztó
http://moby-dick.fw.hu/

A pest-megyei Dunavarsány melletti bányatavak között találjuk a Moby Dick horgásztavat. Az 50 hektáros horgásztó-rendszer a Taksonyt és Bugyit összekötő országút mellett helyezkedik el. A horgásztavak száma 6 nagy tó, + 2 kicsi, ami téli horgászatra is alkalmas. A tavakon az összes tavi hal fogható (kárász, keszeg, ponty, amúr, harcsa, amerikai harcsa, afrikai harcsa, csuka, süllő, balin, pisztráng), de nagy mennyiségben fogható a rendkívüli színfoltot biztosító 60 dkg - 1 kg-s aranyhal, valamint a koy ponty is. A tórendszer kedveltségét megalapozzák az átlagostól sok esetben sokkal nagyobb halak. Nálunk nem ritkák a 10 kg-n felüli pontyok, a 20, vagy akár 50 kg feletti harcsák (de rendelkezünk 100 kg-s harcsával is).

moby-dick.fw.hu
Úri Horgásztó
Úri Horgásztó
http://www.uri-to.hu/

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. A horgászhelyeket gépkocsival megközelíthetőek. Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

www.uri-to.hu
Domonyvolgyi II. tó
Domonyvolgyi II. tó
http://www.domonyvolgyihorgaszto.hu/home.html

Az M3-as autópályán haladva, a fővárostól karnyújtásnyi távolságra, a Gödöllői-dombvidék ölelésében található a Domonyvölgyi II. számú tó. A 40 éves, 7,5 hektáros tóban nem ritkák a rekord méretű pontyok, amurok, harcsák, 4-5 kilós süllők, és csukák. A náddal sással övezett tó körül, napijegyes stégek, tájba illő horgászhelyek padok, asztalok, bográcsolóhelyek várják a vendéghorgászokat. Horgászni napkeltétől napnyugtáig, pénteken és szombaton éjszakai is lehet. A tóparton büfé is várja a horgászokat, ahol étel ital mellett a legszükségesebb horgászeszközök és csalik is beszerezhetők. Információs telefon: 06-30-570-0938

www.domonyvolgyihorgaszto.hu
Háziréti horgásztó Pilisvörösvár
Háziréti horgásztó Pilisvörösvár
http://haziretito.hu

Üdv mindenkinek! Aki még nem ismer, annak bemutatkozom: a nevem Háziréti horgásztó. Budapesttől kb. 8 km-re találtok meg. Igaz, csak murvás út vezet hozzám, az viszont jól járható mindenfajta járművel, legyen az bicikli, motorkerékpár, személyautó. Ismét a nyár színeiben pompázok, csodás látványt nyújtok, nekem elhiheted! Napozhatsz, nagyokat horgászhatsz, tehetsz nagy sétákat, s jókat beszélgethetsz barátaiddal. Most is igazi kikapcsolódást nyújtok annak, aki ellátogat ide: van intenzíven telepített horgásztavam, benne mindenféle hallal, csak arra várnak, hogy kifogd őket! Nagy szeretettel várja a horgászokat a lakóim. Van egy jó pár kapitális pontyom és harcsám, hatalmas balinjaim, szép számmal akad csuka és süllő is és természetesen fehér halaim is vannak! Várom a horgászni, kikapcsolódni és a természetet szerető vendégeimet egész évben amikor kiolvadok a hideg jégből, és amíg újra be nem fagyok. Jó szórakozást kívánnak a gazdáim: A Háziréti Horgászegyesületek Egyesülése

haziretito.hu
Balázs-tó
Balázs-tó
http://www.holhorgasszunk.hu/vizek_reszletes.php?ID=1

Lőrinci Fonó HE. Kezelő címe: Budapest, Nimród u. 29. Fogható halfajok: Ponty, Amúr, Afrikai harcsa, Kárász, Keszegfélék. Budapesten a XVIII. ker. Vajk u.-ban található.

www.holhorgasszunk.hu
Csóri-Csuka horgásztó
Csóri-Csuka horgásztó
http://www.holhorgasszunk.hu/vizek_reszletes.php?ID=3

Fogható halfajok: Ponty, Amúr, Csuka, Süllő, Afrikai harcsa, Kárász, Keszegfélék, Compó. A Csóri-Csuka horgásztó télen-nyáron, éjjel-nappal várja a horgászni vágyókat. A napijegy áráért 2 db. nemes halat és 3 kg. egyebet szabad szabad hazavinni. A színes pontyot (koi) és a compót vissza kell helyezni a vízbe.

www.holhorgasszunk.hu
Horgásztó Kóspallag
Horgásztó Kóspallag
http://www.horgaszto-kospallag.hu/

Pest megyében a Börzsöny lábánál fekvő Kóspallag község szomszédságában található mesterséges 4 hektáros élmény tó. Megközelíthető Budapestről az M2-es úton Vácig majd a 12-es úton tovább a kóspallagi elágazásig. Fogható halak: ponty, amur, csuka, keszeg, kárász, sügér, afrikai harcsa.

www.horgaszto-kospallag.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800