Horgásztavak Somogy megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Somogy megye > 7 weboldal. Kategória leírása: Somogy megyei horgásztavak, horgászvizek. Horgászat, horgásztó Somogy megyében.
Szponzorált linkek
Peca Tanya
http://www.pecatanya.hu/

Siófok-Sóstón exkluzív vízparti faházak ( 2 db) egész évben kiadók! A faházak egy horgásztó partján találhatók, egy zárt üdülőfaluban. A környezete festői, a nyugalomra, pihenésre vágyóknak ill. családosoknak ideális. Környezete parkosított, a házak mögött két beállású parkoló van. A tó telepített, jellemző halfajtái: ponty, kárász, keszeg, süllő.

Peca Tanya
Rinyaszentkirályi
http://www.rinyaszentkiralyihorgaszto.hu/

Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, keszeg, kárász, fekete sügér. Vízterület: 23 (Ha)

Rinyaszentkirályi
Horgásztó a somogyi dombok között
http://horgaszto.me

Ezennel szeretnék közzétenni számotokra egy nagyszerű horgásztó weboldalt, mely a Csodatavi horgásztó életét mutatja be. Érdemes nem csak a főoldalt elolvasni, hanem például a horgászósdi menüpontot, ahol a horgászattal kapcsolatban jelenítünk meg érdekességeket. Várunk téged is sok szeretettel közénk!

Horgásztó a somogyi dombok között
Bugaszegi Horgásztó
http://www.bugaszegito.atw.hu/

Dél-Balatoni Sporthorgász Egyesület. A tó a Balaton déli partjának valamikori kiöntésterületén létesült. Aljzata kemény tőzeges, helyenként vékony iszapréteggel borított. A tó déli, erősen sásos és nádasos része kíméleti terület (külön táblával jelölve). Az északi töltés mellett a legmélyebb, átlagos vízmélysége 1,5 méter. Horgászni az északi és keleti töltésen, valamint a nyugati oldalon elhelyezett stégeken lehet.

Bugaszegi Horgásztó
Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület
http://www.gyekenyesihorgaszat.hu/

Szállásajánlatok a gyékényesi tó környékén. Az egyesület több mint 300 hektár jó minőségű horgászvízzel rendelkezik. A víz a kavicsbányászat folytán jött létre, vízszintjét a Dráva és a csapadék mennyisége szabályozza. Gyékényesen az évek során kedvelt horgászparadicsom jött létre. A horgászok között legendák keringenek a nagy fogásokról, és a vízben lévő kapitális méretű halakról.

Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület
Gyékényes szállás
http://gyekenyesszallas.hu

Gyékényes Magyarország egyik legnépszerűbb horgászparadicsoma. Pecázzon és pihenjen gyékényesi szálláshelyeink valamelyikében!

Gyékényes szállás
Bélavári-tavak
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=54&main=246&akt=54&oldalB%C3%A9lav%C3%A1r ...

Fogható halak: ponty, amur, csuka, keszeg, kárász, balin, sügér, törpeharcsa, fekete sügér, naphal.

Bélavári-tavak
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899