Horgásztavak Somogy megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Somogy megye > 9 weboldal. Kategória leírása: Somogy megyei horgásztavak, horgászvizek. Horgászat, horgásztó Somogy megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Peca Tanya
Peca Tanya
http://www.pecatanya.hu/

Siófok-Sóstón exkluzív vízparti faházak ( 2 db) egész évben kiadók! A faházak egy horgásztó partján találhatók, egy zárt üdülőfaluban. A környezete festői, a nyugalomra, pihenésre vágyóknak ill. családosoknak ideális. Környezete parkosított, a házak mögött két beállású parkoló van. A tó telepített, jellemző halfajtái: ponty, kárász, keszeg, süllő.

www.pecatanya.hu
Rinyaszentkirályi
Rinyaszentkirályi
http://www.rinyaszentkiralyihorgaszto.hu/

Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, keszeg, kárász, fekete sügér. Vízterület: 23 (Ha)

www.rinyaszentkiralyihorgaszto.hu
Siójut - Halastó
Siójut - Halastó
http://www.siojut.hu/?page=22

A falu Dél-keleti részén elhelyezkedő dombok félkörívben ölelik át a települést. A számtalan pincével tarkított hegytetőről kitűnő kilátás nyílik a környező tájra, a Sió völgyére, valamint az enyingi hegyhátra Fejér megyébe. A horgásztó egy kis völgy alján bújik meg a sűrű nádasok mögé rejtőzve. Megközelíteni kiépített úton lehet. A vízinövények között hosszú stégeken juthatunk be a szabad vízfelszínhez. A part gazdag állatvilágából gyakran találkozhatunk a vízisiklóval, s a madarakkal. A kellemes kirándulóhely, védett növények és állatok élőhelye. Épp ezért is vált a természetfotósok egyik kedvenc tanyájává. A horgásztó területe 7 hektár. A Siómente Horgászegyesület bérli és gondozza. Kiépített horgászhelyei vannak, faházzal, padokkal, asztalokkal és WC-vel. Sátrazási lehetőség is van. Halállománya pontyból, amurból, csukából, harcsából, keszegfélékből és sügérből áll.

www.siojut.hu
Horgásztó a somogyi dombok között
Horgásztó a somogyi dombok között
http://horgaszto.me

Ezennel szeretnék közzétenni számotokra egy nagyszerű horgásztó weboldalt, mely a Csodatavi horgásztó életét mutatja be. Érdemes nem csak a főoldalt elolvasni, hanem például a horgászósdi menüpontot, ahol a horgászattal kapcsolatban jelenítünk meg érdekességeket. Várunk téged is sok szeretettel közénk!

horgaszto.me
Bugaszegi Horgásztó
Bugaszegi Horgásztó
http://www.bugaszegito.atw.hu/

Dél-Balatoni Sporthorgász Egyesület. A tó a Balaton déli partjának valamikori kiöntésterületén létesült. Aljzata kemény tőzeges, helyenként vékony iszapréteggel borított. A tó déli, erősen sásos és nádasos része kíméleti terület (külön táblával jelölve). Az északi töltés mellett a legmélyebb, átlagos vízmélysége 1,5 méter. Horgászni az északi és keleti töltésen, valamint a nyugati oldalon elhelyezett stégeken lehet.

www.bugaszegito.atw.hu
Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület
Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület
http://www.gyekenyesihorgaszat.hu/

Szállásajánlatok a gyékényesi tó környékén. Az egyesület több mint 300 hektár jó minőségű horgászvízzel rendelkezik. A víz a kavicsbányászat folytán jött létre, vízszintjét a Dráva és a csapadék mennyisége szabályozza. Gyékényesen az évek során kedvelt horgászparadicsom jött létre. A horgászok között legendák keringenek a nagy fogásokról, és a vízben lévő kapitális méretű halakról.

www.gyekenyesihorgaszat.hu
Gyékényes szállás
Gyékényes szállás
http://gyekenyesszallas.hu

Gyékényes Magyarország egyik legnépszerűbb horgászparadicsoma. Pecázzon és pihenjen gyékényesi szálláshelyeink valamelyikében!

gyekenyesszallas.hu
Bélavári-tavak
Bélavári-tavak
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=54&main=246&akt=54&oldalB%C3%A9lav%C3%A1r ...

Fogható halak: ponty, amur, csuka, keszeg, kárász, balin, sügér, törpeharcsa, fekete sügér, naphal.

www.horgasz.hu
Fehérvári - Somogysárd
Fehérvári - Somogysárd
http://fehervarito.extra.hu/

Kaposvártól 20 km-re található Somogysárd település, mely több irányból is megközelíthető. Mezőcsokonya, Kiskorpád (61 főútról) és Sörnyepuszta felől. A falutól 400m-re. Közvetlen a közút mellett helyezkedik el ez a 10 hektáros terület amely egy 2,5 ha-os és egy 0,5 ha-os tavat foglal magában. Gépkocsival a tó partjáig jól bejárható. A Fehérvári Tó alkalmas kempingezésre, kirándulásra és grillezési, sátorozási lehetőségeket is tud nyújtani. A kisgyermekes családokról sem feledkeztünk meg, hiszen homokozási lehetőség várja a csöppségeket!

fehervarito.extra.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800