Horgásztavak Tolna megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Tolna megye > 5 weboldal. Kategória leírása: Tolna megyei horgásztavak, horgászvizek. Horgászat, horgásztó Tolna megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Vörösmalom Horgásztó
Vörösmalom Horgásztó
http://www.beanett.hu/vorosmalom/index.html

A hétvégi horgászat minden szerelmesét örömmel várjuk Tolna megye legnagyobb, több mint 10 hektár vízfelületű, völgyzáras horgásztaván! A tó mindkét oldalán WC, a halászbárkán pedig büfé található. A tó megközelítése: Paksról a Gyapai úton elindulva, a 8-as kilóméterkőnél jobbra, a lovarda írányában kell lekanyarodni. Fogható halak: ponty, amúr, süllő, kárász.

www.beanett.hu
Miszlai tó
Miszlai tó
http://www.miszlai-to.hu/

A tó Tolna megye északi részén, erdõk, dombok között fekszik (Somogy-Tolnai Dombság), Miszla község határában. Megközelítése a legegyszerûbben úgy írható le, hogy ha valaki megkeresi a térképen Simontornyát és Tamásit, a két települést összekötõ út felénél, Pincehelyen kell déli irányba fordulni, majd Belecska nevû községnél a templom környékén keleti irányba, onnan egy erdei betonozott úton kb. 4 kilométert haladva érjük el Miszlát. Maga a tó területe kb. 8 ha, a szabad vízfelület kb. 5 ha. A tó déli oldala horgászható partról, a többi részen stégek, ill. csónakos megközelítés.

www.miszlai-to.hu
Ozorádó horgászparadicsom - Ozora
Ozorádó horgászparadicsom - Ozora
http://www.ozorado.hu/

Az egyedülálló adottságokkal rendelkező völgyben, -melyet festői szépségű erdőkkel borított hegyek vesznek körül-, a megfelelő infrastruktúra kiépítésével megalkottunk egy horgászparadicsomot. Célkitűzésünk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan hosszabb idő eltöltésére is alkalmas nyaraló és pihenőhelyet, ahol a horgászat örömeit kedvelő vendégeinknek nem kell lemondaniuk szeretteikről, ha a hobbijuknak akarnak hódolni, hiszen a területen akár a tó partján együtt főzhetnek, piknikezhetnek, az estéket együtt tölthetik családtagjaikkal. A területen lévő 15 méteres úszómedence -pancsolóval- a gyermekek és a nem horgászó hölgyek szórakozását biztosítja. A halastavak körül 250 hektár erdő helyezkedik el, mely kiváló terepkerékpározási és túrázási lehetőségeket kínál.

www.ozorado.hu
Tamási - Gonozdi tavak I-II.
Tamási - Gonozdi tavak I-II.
http://tavak.hu/tolna-megyei-horgasztavak-horgaszvizek/tamasi-gonozdi-tavak- ...

Vízterület (ha): 12. Elhelyezkedés, település: Tamási Átlagos vízmélység (m): 2. Jellemző halfajták: ponty, amúr, harcsa, süllő, kárász, keszeg. Horgászati módok: természetes part, stég, saját csónak.

tavak.hu
Györköny-horgásztó
Györköny-horgásztó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=311&akt=5&megye=tolna&oldal=Györ ...

Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, keszeg, kárász, balin, naphal.

www.horgasz.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800