Horgásztavak Tolna megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Tolna megye > 3 weboldal. Kategória leírása: Tolna megyei horgásztavak, horgászvizek. Horgászat, horgásztó Tolna megyében.
Szponzorált linkek
Ozorádó horgászparadicsom - Ozora
http://www.ozorado.hu/

Az egyedülálló adottságokkal rendelkező völgyben, -melyet festői szépségű erdőkkel borított hegyek vesznek körül-, a megfelelő infrastruktúra kiépítésével megalkottunk egy horgászparadicsomot. Célkitűzésünk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan hosszabb idő eltöltésére is alkalmas nyaraló és pihenőhelyet, ahol a horgászat örömeit kedvelő vendégeinknek nem kell lemondaniuk szeretteikről, ha a hobbijuknak akarnak hódolni, hiszen a területen akár a tó partján együtt főzhetnek, piknikezhetnek, az estéket együtt tölthetik családtagjaikkal. A területen lévő 15 méteres úszómedence -pancsolóval- a gyermekek és a nem horgászó hölgyek szórakozását biztosítja. A halastavak körül 250 hektár erdő helyezkedik el, mely kiváló terepkerékpározási és túrázási lehetőségeket kínál.

Ozorádó horgászparadicsom - Ozora
Tamási - Gonozdi tavak I-II.
http://tavak.hu/tolna-megyei-horgasztavak-horgaszvizek/tamasi-gonozdi-tavak- ...

Vízterület (ha): 12. Elhelyezkedés, település: Tamási Átlagos vízmélység (m): 2. Jellemző halfajták: ponty, amúr, harcsa, süllő, kárász, keszeg. Horgászati módok: természetes part, stég, saját csónak.

Tamási - Gonozdi tavak I-II.
Györköny-horgásztó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=311&akt=5&megye=tolna&oldal=Györ ...

Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, keszeg, kárász, balin, naphal.

Györköny-horgásztó
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899