Velencei-tó, velencei tavi horgászat > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Velencei-tó, velencei tavi horgászat > 6 weboldal. Kategória leírása: Velencei-tó - velencei tavi horgászat, horgászhelyek.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Velencei-tó - Wikipédia
Velencei-tó - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Velencei-t%C3%B3

A Velencei-tó Magyarország második legnagyobb természetes tava. Kedvező természeti és földrajzi adottságainak, valamint a mederszabályzásnak köszönhetően a Balatonhoz hasonlóan hazánk legkedveltebb üdülőhelyeinek egyike. Fejér megyében, Budapest és Székesfehérvár között, a Velencei-hegység lábánál található. Budapesttől 40-50 km, Székesfehérvártól 15-20 km, autóval, busszal és vonattal egyaránt jól megközelíthető...

hu.wikipedia.org
Lake Velence
Lake Velence
http://lakevelence.com/

LakeVelence.com - Velencei-tó és környéke programok - Horgászat. A tó természetes halprodukciója gazdagabb, mint a Balatoné. Ennek következtében rövid időn belül jó horgászvízzé vált, amikor 1974-ben a korábbi halászati hasznosítás megszűnt, és a tó hasznosítói a horgászok lettek. Azóta a Magyar Országos Horgász Szövetség horgászszervezeteivel együtt végzi a halgazdálkodási, halvédelmi és horgászat szervezési feladatokat.

lakevelence.com
velenceito.hu
velenceito.hu
http://www.velenceito.hu/

Velencei-tó Információs Portál. A tó bemutatása, menetrendek, térképek, programok, települések...

www.velenceito.hu
Fogjunk kapitális harcsát a Velencei-tavon !
Fogjunk kapitális harcsát a Velencei-tavon !
http://www.velenceitonal.hu

A Velencei-tónál meglehetősen sok fejtörést okoznak a horgászoknak a kapitális méretű harcsák. Mivel hosszú ideje a Velencei-tóban élnek ,így meglehetősen jól alkalmazkodtak a helyi viszonyokhoz,ravasz,rafinált harcsákat kifogni igazi kihívás a harcsázni szerető horgászoknak. Rekordlistát állított a MOHOSZ 2004-ben erre a listára a 20kg feletti harcsa fogással lehet felkerülni.A 40 kg-os harcsát fogó és azt hivatalosan bejelentő (Agárdi MOHOSZnál) horgász, a következő naptári évre térítési díj mentesen juthat hozzá az éves területi engedélyhez a tavon.Botot a kézbe és találkozzunk a Velencei-tónál, lehetőleg egy kapitális harcsával együtt.

www.velenceitonal.hu
Horgászat a Velencei-tónál
Horgászat a Velencei-tónál
http://www.velenceitonal.hu/szolgaltatok/horgaszat

Horgászás a Velencei-tónál. A Velencei-tó leggyakoribb halfajai,származásuk,horgászatuk,a hal feldolgozása,Hol és mennyiért vásárolhatsz horgászjegyet a Velencei-tónál. Csónakkal közlekedés szabályai,viharjelzés a Velencei-tónál.Akadálymentes horgászhelyek,horgász sztorik,horgászok hal ételei. Horgássz a Velencei-tónál és közben megcsodálhatod a Velencei-tó páratlan természeti szépségét,állat és növényvilágát ,mely akkor is megnyugtató,ha a halak véletlenül elkerülik a horgodat.

www.velenceitonal.hu
Velencei-tó - Fejér megye
Velencei-tó - Fejér megye
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=149&akt=5&megye=fejer&oldal=Vele ...

Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, angolna, törpeharcsa, afrikai harcsa, fekete sügér, kősüllő, naphal. A Velencei-tó egész területe egy mesés vizivilágot mutat be mind a horgászok mind az idelátogató túristák számára. Csodálatos vadvilága vissza idézi a régi és őshonos halfajok valamint madarak és egyéb vizi, illetve szárazföldi állatok élővilágát. E hely nem csak horgászatra, hanem pihenésre és fürdőzésre egyaránt alkalmas. Talán egyedülálló nádvilágának köszönhetően rengeteg lagúna és úszó láp található e csodálatos vizen, ami kifejezetten a nagy halak élőhelyére ad lehetőséget. A nádasok mentén hatalmas pontyok és igen szép kárászok valamint rablóhalak is foghatóak. Csónakból való horgászat engedélyezett! Partról is szép számban fogható és igen változatos halfajok találhatók.

www.horgasz.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800