Horgásztavak Veszprém megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Veszprém megye > 9 weboldal. Kategória leírása: Veszprém megyei horgásztavak, horgászvizek. Horgászat, horgásztó Veszprém megyében.
Szponzorált linkek
Nagybirkás - Várpalota
http://www.banyaszhorgasz.tvn.hu/

Várpalotai Bányász Horgász Egyesület - Az Egyesület 1952-ben, a Várpalotai Bányász Sportkör részeként jött létre. Önálló egyesületként 1953-ban alakult meg. Azóta folyamatosan, immár 53 éve biztosítja Várpalota és a környezõ települések horgászai számára a kultúrált szabadidõs tevékenységet. A további horgászat biztonsága érdekében a tagság összefogott és megvásárolta a várpalotai Nagybirkás-tavat. Így ez a tó a környék egyetlen közösségi tulajdonban lévõ horgásztava.

Nagybirkás - Várpalota
Tihanyi Belső-tó
http://www.belsoto.hu/

A Balaton egyik gyöngyszeme a tihanyi félsziget, ebben a csodálatos környezetben található a Belső-tó. A belső-tó medre vulkánikus utótevékenység során alakult ki, ezt a területet töltötték fel a rétegvizek és a csapadékvizek. Ebből adódik hogy a tó vízszintje változatosan alakult, volt hogy teljesen kiszáradt, a XX. Század első felében nagyon kevés volt benne a viz s ezért nagy része szérüskert volt. A tó a 60-as évektől Magyarország egyik legszebb helyen lévő horgászparadicsoma. A Belső-tó halászati jogosultja 2001. évtől, a Tihanyi Belső-tó Környezet- és Természetvédelmi Horgászati Közhasznú Társaság és ennek alapján kizárólagosan jogosult a tóra területi engedélyt kiadni.

Tihanyi Belső-tó
Pápa - Malom
http://www.malomhorgaszto.hu/index.php

Malom-tó Horgász és Szabadidőpark. Cégünk fõként a szabadidõ eltöltésére ajánl különbözõ ötleteket. Ez lehet aktív és passzív is kinek mihez van kedve. Válasszon hétvégi programjainkból, látogasson el hozzánk, hogy vendégül láthassuk! Parkunk 6 hektáros, van itt erdõ, 1,2 hektáros horgásztó, kemping, 300 m2-es rendezvénysátor, salakos focipálya, játszótér, baggy pálya két géppel. Vendégeink számtalan szolgáltatás közül választhatnak, így a család apraja-nagyja megtalálhatja a számára legkellemesebb elfoglaltságot.

Pápa - Malom
Fenyves-tó
http://fenyvesto.freeweb.hu/

Töltsön el néhány napot az egyedülálló adottságokkal rendelkező bántapusztai Fenyves-tónál! Horgász- és víziparadicsom Várpalota-Öskü között, téliesített faházzal egész évben kiadó, bérelhető!

Fenyves-tó
Pápa-Borsosgyőr Strandi Horgásztó
http://strandito.atw.hu/

A Pápa-Borsosgyőri Strandi tó nagyon sok szeretettel várja önt , családját, barátait látogassanak el hozzánk biztosan nem fognak csalódni! A táj, a nyugalom, a csend, igazi kikapcsolódást jelent önnek, és családjának!

Pápa-Borsosgyőr Strandi Horgásztó
Lőrintei-tó
http://lorinte.hu/

Vízterület: 26 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, márna, tokfélék, kősüllő. A víztározó 26 hektáros, egy kisebb felső, és egy nagyobb, mélyebb alsó tóból áll. Mindkét tavat évente többször intenzíven telepítjük. A tavak mélysége 2-5 méter közötti. A portál a Lőrintei-tavi Horgászegyesület (korábbi nevén az Ajkai Timföldgyár és Alumíniumkohó Horgászegyesület) honlapja.

Lőrintei-tó
Stabil Damil Horgásztó
http://www.holhorgasszunk.hu/vizek_reszletes.php?ID=49

8541 Takácsi Kossuth u. 21. A 83-as számú főutvonal mentén, Pápától Győr irányában , Pápa és Takácsi között.

Stabil Damil Horgásztó
Halimbai Nagy-tó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=173&akt=5&megye=veszprem&oldal=H ...

Fogható halak: ponty, amur, csuka, harcsa, keszeg, kárász, tokfélék.

Halimbai Nagy-tó
Kádárta Bányató
http://tavak.hu/veszprem-megyei-horgasztavak-horgaszvizek/veszprem-kadarta-b ...

Elhelyezkedése: Veszprém- Kádárta külterület. Vízfelület: 7,2 HA. A tó közepén szigetek találhatók. Átlagmélység: 2 – 6 méter, a szigeteken és a parton nád, sás növényzet a mederben helyenként hínár található. A meder egyenletlen sziklás és murva (dolomit kőzet) mely a bányaművelés eredményeként alakult ki a vízbetörés előtt. ( A bányaművelés 1981- ben fejeződött be azóta horgásztóként funkcionál.) Természetes akadók inkább a szigetek és partszél közeli növényzet illetve fák- bokrok gyökérzetétől - azok közelében vannak. Horgászati módszer: természetes parti horgászat a kiépített stégekről melyeken ülőpad és esőbeálló is van. Csónakból horgászni nem szabad. Jellemző halfajok: keszeg, kárász, ponty, amur, balín, csuka és süllő.

Kádárta Bányató
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899