Horgásztavak Zala megye > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Zala megye > 10 weboldal. Kategória leírása: Zala megyei horgásztavak, horgászvizek. Horgászat, horgásztó Zala megyében.

horgaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Sárberki Horgásztó
Sárberki Horgásztó
http://www.sarberkito.hu/

A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő 6 hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A tó partján épült 10 faház kitűnő szálláslehetőséget kínál családi hétvégék, baráti társaságok összejöveteleihez.

www.sarberkito.hu
Kis-Balaton Panzió
Kis-Balaton Panzió
http://www.zimmerinfo.hu/nagyrada/kis-balaton/hu.htm

Családi panziónkban és camping-ben időjárástól független pihenést, strandolást és gyógyüdülést kívánunk, falusi környezetben. A Balaton közelsége, a Kis-Balaton érintetlen természetvilága, Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány élmény-, és gyógyfürdői teljessé teszik kikapcsolódását. Horgászhat természetes vizekben, és a közelben található különböző horgásztavakon! Pihenjen, nyaraljon, vagy töltsön el egy kellemes hétvégét nálunk.

www.zimmerinfo.hu
Borostyán horgásztó
Borostyán horgásztó
http://borostyanto.horgaszbazis.hu/

Horgásztó Zala megyében. Gyönyörű környezet, rengeteg hal, szolgáltatások családoknak is!

borostyanto.horgaszbazis.hu
Galamboki víztározó
Galamboki víztározó
http://www.vendegvaro.hu/Galamboki_viztarozo_horgaszat

Terület: 14,9 ha Fogható halak: ponyt, amur, süllő, csuka, keszeg, harcsaA napijegy vásárlási helye: tóparti halőrház, galamboki presszó, nagyharsányi Cápa HorgászboltElvihető nemes halak száma:3 db Elvihető egyéb halak mennyisége: 3 dbNappali horgászati lehetőség időpontja: 4-23 h Éjszakai horgászati lehetőség időpontja: 21-6 hA vízparton parkolási lehetőség van. A vízparton vagy közvetlen közelében étterem található.Saját csónak használható.A vízparton vagy közvetlen közelében ABC-áruház található.

www.vendegvaro.hu
Horgásztó bemutató – a Kistolmácsi-tó
Horgásztó bemutató – a Kistolmácsi-tó
http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=1450

A Kistolmácsi-tó festői környezetben várja a horgászokat Letenye és Bázakerettye között. A lankás zalai dombok között húzódó víztározó hamisítatlan erdei környezetben nyújt pihenést és horgászélményeket a kikapcsolódni vágyóknak. A környéken túrázni lehet, valamint nem messze található a Budafai Arborétum és a Csömödéri Erdei Vasút végállomása is. A 11,2 ha nagyságú víztározót a Zalaerdő ZRt. jogelődje, a Zalai Erdő-és Fafeldolgozó Gazdaság létesítette 1989-ben a kistolmácsi patakon épített völgyzárógát létrehozásával. A tavat a patakon kívül a közelben található forrás is táplálja. A víztározót jelenleg a Zalaerdő ZRt. Letenyei Erdészete kezeli. Vízmélysége 1-7 m között változik, körben erdő és nádas övezi.

www.haldorado.hu
Nagykanizsai Csónakázó-tó
Nagykanizsai Csónakázó-tó
http://itthon.hu/nagykanizsai-csonakazo

Nyitva tartás: Nyári időszámítás alatt 04 órától 23 óráig, az év többi napján 06 órától 20 óráig engedélyezett a horgászat.; Éjszakai: Nyári időszámítás alatt péntek-szombat éjjel és ünnepnapokat megelőző éjszaka ragadozóhalakra lehet horgászni csalihallal, halszelettel. Akadálymentesített: igen. Leírás: kultúrált, parkosított

itthon.hu
Pölöskei kis-tó
Pölöskei kis-tó
http://www.poloskeikisto.hupont.hu/

A két tavunk 23 hektáron terül el. Tavainkban megtalálható a ponty, kárász, keszeg, csuka, süllő, harcsa, amur, balin, compó. Nyári időszámításban hétvégeken a sátorozás megengedett.

www.poloskeikisto.hupont.hu
Muraszemenye-tó
Muraszemenye-tó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=351&akt=5&megye=zala&oldal=Dráva ...

Dráva- Kavics és Beton Kft. Muraszemenye-tó. Ez egy több tóból álló vízterületm, eléggé gondozott mégis vadvíznek mondható bányató mesterséges viszonylag jó halállománnyal rendelkezik nagy vízterület a tóparton szállási lehetőség magán házakban. Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, fekete sügér, kősüllő, domolykó, naphal.

www.horgasz.hu
Zalacsányi horgásztó
Zalacsányi horgásztó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=227&akt=5&megye=zala&oldal=Zalac ...

Víz típusa: Tározó. Vízterület: 10 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, afrikai harcsa. Napijegyet a helyszínen, a tó kezdeténél található büfé mellett lehet már korán reggeltől vásárolni. A napijegyet külön kell váltani a nagy ill. a kis tóra. A tó mellett lovaglási lehetőség. Kemping helyek. Főzőhelyek. Kisgyermekekkel is ajánlott eltölteni egy szép napot.

www.horgasz.hu
Zalaszentmihályi horgásztó
Zalaszentmihályi horgásztó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=140&akt=5&megye=zala&oldal=Zalas ...

Vízterület: 10 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, sügér, naphal. Egy vadregényes, akadós, nádas terep. Lehet csónakot bérelni.

www.horgasz.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800