Horgásztavak Zala megye > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgásztavak Zala megye > 8 weboldal. Kategória leírása: Zala megyei horgásztavak, horgászvizek. Horgászat, horgásztó Zala megyében.
Szponzorált linkek
Sárberki Horgásztó
http://www.sarberkito.hu/

A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő 6 hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A tó partján épült 10 faház kitűnő szálláslehetőséget kínál családi hétvégék, baráti társaságok összejöveteleihez.

Sárberki Horgásztó
Kis-Balaton Panzió
http://www.zimmerinfo.hu/nagyrada/kis-balaton/hu.htm

Családi panziónkban és camping-ben időjárástól független pihenést, strandolást és gyógyüdülést kívánunk, falusi környezetben. A Balaton közelsége, a Kis-Balaton érintetlen természetvilága, Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány élmény-, és gyógyfürdői teljessé teszik kikapcsolódását. Horgászhat természetes vizekben, és a közelben található különböző horgásztavakon! Pihenjen, nyaraljon, vagy töltsön el egy kellemes hétvégét nálunk.

Kis-Balaton Panzió
Galamboki víztározó
http://www.vendegvaro.hu/Galamboki_viztarozo_horgaszat

Terület: 14,9 ha Fogható halak: ponyt, amur, süllő, csuka, keszeg, harcsaA napijegy vásárlási helye: tóparti halőrház, galamboki presszó, nagyharsányi Cápa HorgászboltElvihető nemes halak száma:3 db Elvihető egyéb halak mennyisége: 3 dbNappali horgászati lehetőség időpontja: 4-23 h Éjszakai horgászati lehetőség időpontja: 21-6 hA vízparton parkolási lehetőség van. A vízparton vagy közvetlen közelében étterem található.Saját csónak használható.A vízparton vagy közvetlen közelében ABC-áruház található.

Galamboki víztározó
Pölöskei kis-tó
http://www.poloskeikisto.hupont.hu/

A két tavunk 23 hektáron terül el. Tavainkban megtalálható a ponty, kárász, keszeg, csuka, süllő, harcsa, amur, balin, compó. Nyári időszámításban hétvégeken a sátorozás megengedett.

Pölöskei kis-tó
Muraszemenye-tó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=351&akt=5&megye=zala&oldal=Dráva ...

Dráva- Kavics és Beton Kft. Muraszemenye-tó. Ez egy több tóból álló vízterületm, eléggé gondozott mégis vadvíznek mondható bányató mesterséges viszonylag jó halállománnyal rendelkezik nagy vízterület a tóparton szállási lehetőség magán házakban. Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, fekete sügér, kősüllő, domolykó, naphal.

Muraszemenye-tó
Horgásztó bemutató – a Kistolmácsi-tó
https://www.haldorado.hu/topikok/vizek-c1/allovizek-c125/horgaszto-bemutato- ...

A Kistolmácsi-tó festői környezetben várja a horgászokat Letenye és Bázakerettye között. A lankás zalai dombok között húzódó víztározó hamisítatlan erdei környezetben nyújt pihenést és horgászélményeket a kikapcsolódni vágyóknak. A környéken túrázni lehet, valamint nem messze található a Budafai Arborétum és a Csömödéri Erdei Vasút végállomása is. A 11,2 ha nagyságú víztározót a Zalaerdő ZRt. jogelődje, a Zalai Erdő-és Fafeldolgozó Gazdaság létesítette 1989-ben a kistolmácsi patakon épített völgyzárógát létrehozásával. A tavat a patakon kívül a közelben található forrás is táplálja. A víztározót jelenleg a Zalaerdő ZRt. Letenyei Erdészete kezeli. Vízmélysége 1-7 m között változik, körben erdő és nádas övezi.

Horgásztó bemutató – a Kistolmácsi-tó
Zalacsányi horgásztó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=227&akt=5&megye=zala&oldal=Zalac ...

Víz típusa: Tározó. Vízterület: 10 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, afrikai harcsa. Napijegyet a helyszínen, a tó kezdeténél található büfé mellett lehet már korán reggeltől vásárolni. A napijegyet külön kell váltani a nagy ill. a kis tóra. A tó mellett lovaglási lehetőség. Kemping helyek. Főzőhelyek. Kisgyermekekkel is ajánlott eltölteni egy szép napot.

Zalacsányi horgásztó
Zalaszentmihályi horgásztó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=140&akt=5&megye=zala&oldal=Zalas ...

Vízterület: 10 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, sügér, naphal. Egy vadregényes, akadós, nádas terep. Lehet csónakot bérelni.

Zalaszentmihályi horgásztó
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899