Top 40 legújabb link > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:

horgaszto.wyw.hu

Horgászat Tisza-tó - Szabics Kikötő
Horgászat Tisza-tó - Szabics Kikötő
http://www.szabicskikoto.hu/tisza-to-horgaszat/

Horgászat a Tisza-tó szívénél a Szabics Kikötőnél! Szakavatott "horgászmestereink", a Tisza-tavat jól ismerő régi horgászvendégeink sok jó tanáccsal tudják ellátni úgy a kezdő, mint a mesterfokon álló sporttársakat. A kikötő területén levő pecató a gyakori apróhal zsákmány mellett nagyhalas meglepetéseket is ígér. Különösen a kényelmet szerető vendégeink kedvenc időtöltése a pecató vallatása. Legyen Öné a horgászat élménye, a szervezési gondokat hagyja a SZABICS KIKÖTŐRE! A kikötőben előre lefoglalhatja horgászcsónakját, megválthatja területi horgászengedélyét, akár 1 napra, de egy évre is.

www.szabicskikoto.hu
Torony Tó Horgászklub
Torony Tó Horgászklub
http://www.toronyto.hu/

ÉLMÉNY és KIKAPCSOLÓDÁS! A Torony Tó Horgászklub Pest megyében egyedülálló módon, kizárólag klubtagsággal működő horgásztó. Gyönyörű, vadregényes környezetben, 8,5 hektáros birtokon, Vác és Sződliget határán található, könnyen megközelíthető helyen, alig 30 percre Budapesttől. Tavunk 1992 óta működik, 10 kg feletti példányok, szép koi pontyok is gazdagítják a halfaunát. A horgásztó intenzíven telepített, fogható ponty, amur, kárász, keszeg, de balin és csuka is. Pihenésre, nyugalomra, feltöltődésre, szép fogási élményekre vágyóknak és a szép környezetet értékelőknek ajánljuk!

www.toronyto.hu
Horgászlehetőség Tapolcán - szivárványos pisztráng
Horgászlehetőség Tapolcán - szivárványos pisztráng
http://tapolcaipisztrang.hu/

A Tapolcán található a Pannon-Trout Kft. hatalmas pisztrángtelepén, lehetőség van sporthorgászatra, ahol kifejlett szivárványos pisztrángokat lehet fogni.

tapolcaipisztrang.hu
Horgásztó kereső
Horgásztó kereső
http://www.horgasztokereso.hu/

Keresgélj a horgásztavak között, szólj be nekik ha nem fogtál halat, dicsérd meg, ha sokat fogtál, értékeld őket vagy simán dőlj hátra és várd kedvenc tavad ajánlatait, üzeneteit, ajándékait! Horgásztavak az ország összes megyéjéből!

www.horgasztokereso.hu
Tisza-tó - szálláshelyek, látnivalók
Tisza-tó - szálláshelyek, látnivalók
http://www.hupsz.hu/location-tisza-to-regio.html

Hotelek, apartmanok, vendégházak ajánlatai a Tisza-tónál. Környékbeli látnivalók leírásai, programajánlatok minden korosztály számára.

www.hupsz.hu
Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark
Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark
http://www.zoltanhorgaszto.wordpress.com

A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark Budapest belvárosától 35 km-re, Fejér megyében, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstúdió közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Éjjel-nappal várjuk a horgászokat, természetjárókat, pihenésre vágyó családokat, fiatalokat és időseket egyaránt. A horgászlehetőségen kívül apró horgászbolt, kültéri játszótér, büfé, valamint mellékhelyiség is a látogatók rendelkezésére áll. A pihenőpark területén lovarda és több hektárnyi legelő is található.

www.zoltanhorgaszto.wordpress.com
Velencei-tó
Velencei-tó
http://velenceito.wyw.hu/

A Velencei-tó kiváló adottságokkal rendelkezik szabadidős programokhoz, kerékpárosok, horgászok, kempingezők, strandolók igazi kis paradicsoma. A Velencei-tó és környékének informatív, turisztikai és kulturális gyűjtőoldala.

velenceito.wyw.hu
A bolognai botos horgászat szépsége
A bolognai botos horgászat szépsége
http://cralusso.com/videok/

Innovációnk a horgászok ősrégi problémáira nyújt valós megoldásokat. Az elmúlt években a horgászatban, gyártásban és fejlesztésben szerzett tapasztalatainknak köszönhetően, cégünk széles választékot alakított ki a zsinórok, horgok és különböző kiegészítők területén. Tekintse meg weboldalunkat, melyen megtekintheti horgász videóinkat, valamint az alábbi termékekből válogathat: úszók, forgók, zsinórok, aprócikkek, horgok, súlyok és feeder kosarak, valamint különleges és egyedi ingek, sapkák és pulóverek. Termékeink közül kiemelnénk a laposúszót, melyet az évek során összegyűlt tapasztalatok és a versenyhorgászok igényeinek figyelembevételével fejlesztettünk ki.

cralusso.com
Horgász szállások keresője
Horgász szállások keresője
http://www.horgaszszallaskereso.hu

Ha ideális horgász szállások közül szeretne alkalomadtán válogatni, akkor nincs más dolga, mint felkeresi weboldalunkat, ahol egyszerűen kiválaszthatja. Nézzen be hozzánk, s tapasztalja meg, hogy így mennyire egyszerűen tud leszervezni a barátokkal egy hétvégét.

www.horgaszszallaskereso.hu
Hazai horgászvizek
Hazai horgászvizek
http://www.xfish.hu/horgaszvizek.html

Xfish horgászbolt - horgászfelszerelés forgalmazás és saját élménybeszámolók, pontyhorgászat bojlival, tanácsok és tapasztalatok, hazai horgászvizek és sok más érdekesség.

www.xfish.hu
Koi 2 Bojlis Horgásztó -Nyékládháza
Koi 2 Bojlis Horgásztó -Nyékládháza
http://koihorgaszto.8x.hu

Koi 2 Bojlis Horgásztó szeretettel várja a horgászni vágyókat, igényes környezetben, a természet lágy ölén, nyugodt körülmények között. A KOI horgásztó Borsod megye egyik legszebb horgásztava éjjel-nappal várja a horgászni, kikapcsolódni vágyókat. Rendszeresen tartunk horgászversenyeinket, ahol megmérettetheted tudásod. Látogass el hozzánk!

koihorgaszto.8x.hu
Pölöskei kis-tó
Pölöskei kis-tó
http://www.poloskeikisto.hupont.hu/

A két tavunk 23 hektáron terül el. Tavainkban megtalálható a ponty, kárász, keszeg, csuka, süllő, harcsa, amur, balin, compó. Nyári időszámításban hétvégeken a sátorozás megengedett.

www.poloskeikisto.hupont.hu
Sellő Horgásztó - Miskolc
Sellő Horgásztó - Miskolc
http://sellohorgaszto.extra.hu/news.php

A Sellő Horgásztó 2000 óta fogadja szeretettel a horgászokat. Miskolctól 5 km-re található a 37-es főúttól 50 méterre. A tóhoz kiépített aszfalt út és parkoló tartozik. Igényes környezetben és kultúrált körülmények között tölthetik el szabadidejüket a horgászok és családtagjaik, barátaik. A tó egész területén kiépített horgászállások, esőbeállók, szalonnasütők találhatók. Gyermekek részére külön játszótér van kialakítva. Aki netalán megszomjazna a tó büféjében különféle italokat és üdítőket vásárolhat. Baráti társaságok és rendezvények esetén egy nagy fedett helyet tudunk biztosítani. Tavunkba a jég olvadásától kezdődően heti rendszerességgel telepítünk különböző fajtájú halakat. A tóban számos halfaj megtalálható kivéve a törpeharcsát. Egyes telepítések alkalmával kapitális méretű halak is kerülnek a tóba, például ponty 20 kg-os, amur 14 kg-os, afrikai harcsa 14 kg-os dévérkeszeg 2.5 kg-os, kárász 2 kg-os és egyéb ragadozó halak.

sellohorgaszto.extra.hu
Tisza-tó , wellness, szállás
Tisza-tó , wellness, szállás
http://www.wellnessnapok.hu/region-tisza-to.html

Akciós wellness ajánlatok a Tisza-tónál, családi és gyermek kedvezményekkel. Hotelek, panziók wellness részleg korlátlan használatával.

www.wellnessnapok.hu
Fogjunk kapitális harcsát a Velencei-tavon !
Fogjunk kapitális harcsát a Velencei-tavon !
http://www.velenceitonal.hu

A Velencei-tónál meglehetősen sok fejtörést okoznak a horgászoknak a kapitális méretű harcsák. Mivel hosszú ideje a Velencei-tóban élnek ,így meglehetősen jól alkalmazkodtak a helyi viszonyokhoz,ravasz,rafinált harcsákat kifogni igazi kihívás a harcsázni szerető horgászoknak. Rekordlistát állított a MOHOSZ 2004-ben erre a listára a 20kg feletti harcsa fogással lehet felkerülni.A 40 kg-os harcsát fogó és azt hivatalosan bejelentő (Agárdi MOHOSZnál) horgász, a következő naptári évre térítési díj mentesen juthat hozzá az éves területi engedélyhez a tavon.Botot a kézbe és találkozzunk a Velencei-tónál, lehetőleg egy kapitális harcsával együtt.

www.velenceitonal.hu
Horgászat a Velencei-tónál
Horgászat a Velencei-tónál
http://www.velenceitonal.hu/szolgaltatok/horgaszat

Horgászás a Velencei-tónál. A Velencei-tó leggyakoribb halfajai,származásuk,horgászatuk,a hal feldolgozása,Hol és mennyiért vásárolhatsz horgászjegyet a Velencei-tónál. Csónakkal közlekedés szabályai,viharjelzés a Velencei-tónál.Akadálymentes horgászhelyek,horgász sztorik,horgászok hal ételei. Horgássz a Velencei-tónál és közben megcsodálhatod a Velencei-tó páratlan természeti szépségét,állat és növényvilágát ,mely akkor is megnyugtató,ha a halak véletlenül elkerülik a horgodat.

www.velenceitonal.hu
Kunság Tava
Kunság Tava
http://kunsagtava.hu/

Kunság-tava horgásztó 2000 óta üzemel.A tó vízfelülete 2 ha ,vízmélységünk átlagosan 1,6 m de vannak mélyebb pontok is ahol akár a 2,5-3m is elérheti. A vízutánpótlásuk a Kunsági főcsatornából kapjuk (Tisza víz), ezért nagyon jó a halhús minősége, vízminősége kiváló. A Fegyvernektől 3 km található a 4számú főút mellett ahonnan köves úton lehet megközelíteni a tavat.(esős időben is) Lehalászva egyik évbe sem volt extenzív tó ezért nagy meglepetése is érhetik a horgászokat akár 15 kg csukák és nagyharcsák is zsákmányul eshetnek. Halfajaink: Ponty , Amúr, Harcsa, Süllő, Csuka , Kárász ,Keszeg szóval elég sok faj képviselteti magát. Lehetőség van bográcsolásra, nyársalásra. Hétvégenként éjszakai horgászatra! (megbeszélés alapján) A vendégek számára készített sörözőben kényelmesen elfogyaszthatják ételeiket és italaikat. Az idei évben már a kapitális tó horgászható, a tavalyi évben ponty és amúrok kerültek bele 4-11 kg-ig.

kunsagtava.hu
Lukács-tó - Kétegyháza
Lukács-tó - Kétegyháza
http://www.beol.hu/bekes/kozelet/a-horgaszoke-lett-a-lukacs-to-405277

A békés megyei Kétegyháza külterületén található Lukács- tóval bővült hazánk horgász helyeinek a száma. A helyi Úttörő Horgászegyesület üzemeltetésében egész évben látogatható.

www.beol.hu
horgásztavak Pest megye
horgásztavak Pest megye
http://www.nadaspihenopark.hu

Étterem, Horgásztó, Fogadó, Esküvő és egyéb rendezvények? És mindegy egy helyen? Igen! A Nádas Pihenőparkban, ahol az egész család jól érzi magát, ugyanis számtalan lehetőség adódik a kikapcsolódásra! Pihenőparkunk területén a következő ingyenes szabadidős programokkal kedveskedünk vendégeinknek: hatalmas játszótér, strandröplabda pálya, csocsó valamint kártyaasztal, asztalitenisz és állatsimogató áll rendelkezésükre. A horgászatot kedvelők 3 horgásztóban tehetik próbára szerencséjüket, melyek közül nagy tavunk 1 hektáros vízfelületű, stégekkel és szaletlikkel, parkosított környezetben. A környezetnek és szolgáltatásainknak köszönhetően ideális esküvőhelyszínt tudunk nyújtani az Önök részére is. Az egyedülálló zöld környezet alkalmas akár egy tóparti esküvő lebonyolítására is. Helyszíni esketés, szálláslehetőség egy helyen.

www.nadaspihenopark.hu
Süllő Vendégház
Süllő Vendégház
http://www.sullovendeghaz.extra.hu

Két különálló vendégház a Tisza-tónál. Zárt parkosított udvar, kerti bútorok, bogrács, grill. Horgászat csónakkal.

www.sullovendeghaz.extra.hu
Rab horgásztó
Rab horgásztó
http://rabhorgaszto.hu

A horgásztó Heves megyében található, egy órányira Budapesttől. Horgásztavunkon fogás nélkül távozni lehetetlen, köszönhetően a halállománynak, valamint annak, hogy a tavon kizárólag sporthorgászat engedélyezett. Halállományunk főként süllőt, szürke harcsát, pontyokat tartalmaz illetve termetes kárászok, és egyre több sütőlapátnyi nagyságú tiszai dévér is fogható a tavunkban.

rabhorgaszto.hu
Kiadó vízparti nyaraló horgászás lehetőséggel - vizpartinyaralo.eu
Kiadó vízparti nyaraló horgászás lehetőséggel - vizpartinyaralo.eu
http://www.vizpartinyaralo.eu/

Vízparti nyaraló Gyomaendrődön! Ha nyugodt és hangulatos környezetben szeretné tölteni a nyaralást, bérelje ki az Ibolya Vízparti Nyaralót! A nyaralóház ideális családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretnének elvonulni a városok forgatagától. A kiadó ház mindössze 300 méterre található a festői szépségű Hármas-Köröstől, és a Körös-Maros Nemzeti Parktól. A rendezett vízparton stég áll a horgászok rendelkezésére. A holtág átlagos vízmélysége 2 méter - a víz fürdésre is alkalmas. A holtág telepített, megtalálható benne ponty, csuka, süllő, harcsa. A nyaralótól 10 percnyi sétára van a Liget Gyógyfürdő. A vízparti nyaraló kertjében minden megtalálható, ami a pihenést szolgálja. Napozóágyak, kerti-garnitúra, kőgrill és tűzrakó hely teszi tökéletessé és kényelmessé a pihenést. Nyaraló bérlés vízparton? Várjuk Önöket!

www.vizpartinyaralo.eu
Horgásztó a somogyi dombok között
Horgásztó a somogyi dombok között
http://horgaszto.me

Ezennel szeretnék közzétenni számotokra egy nagyszerű horgásztó weboldalt, mely a Csodatavi horgásztó életét mutatja be. Érdemes nem csak a főoldalt elolvasni, hanem például a horgászósdi menüpontot, ahol a horgászattal kapcsolatban jelenítünk meg érdekességeket. Várunk téged is sok szeretettel közénk!

horgaszto.me
Háziréti horgásztó Pilisvörösvár
Háziréti horgásztó Pilisvörösvár
http://haziretito.hu

Üdv mindenkinek! Aki még nem ismer, annak bemutatkozom: a nevem Háziréti horgásztó. Budapesttől kb. 8 km-re találtok meg. Igaz, csak murvás út vezet hozzám, az viszont jól járható mindenfajta járművel, legyen az bicikli, motorkerékpár, személyautó. Ismét a nyár színeiben pompázok, csodás látványt nyújtok, nekem elhiheted! Napozhatsz, nagyokat horgászhatsz, tehetsz nagy sétákat, s jókat beszélgethetsz barátaiddal. Most is igazi kikapcsolódást nyújtok annak, aki ellátogat ide: van intenzíven telepített horgásztavam, benne mindenféle hallal, csak arra várnak, hogy kifogd őket! Nagy szeretettel várja a horgászokat a lakóim. Van egy jó pár kapitális pontyom és harcsám, hatalmas balinjaim, szép számmal akad csuka és süllő is és természetesen fehér halaim is vannak! Várom a horgászni, kikapcsolódni és a természetet szerető vendégeimet egész évben amikor kiolvadok a hideg jégből, és amíg újra be nem fagyok. Jó szórakozást kívánnak a gazdáim: A Háziréti Horgászegyesületek Egyesülése

haziretito.hu
Fárasztó horgásztó - Bojlis pontyhorgászat.
Fárasztó horgásztó - Bojlis pontyhorgászat.
http://www.farasztohorgaszto.hu

Telepítések, halfauna: 2010-ben 216db 6-20 kg közti nagytestű ponty telepítését végeztük, de számtalan kapitális amúr is horogra akadt már. Gazdag a tó rablóhal állománya, csuka, süllő, harcsa, valamint megtalálható a menyhal, compó, és a koi ponty is. Egyéb halakból sincs hiány, kiló feletti kárászokból, dévérekből, bodorkákból hamar meg lehet fogni az elvihető mennyiséget. Horgászrend: 2010 tavaszán indítottuk a “fogd meg-engedd vissza” mozgalmat, mely nagy sikerrel folytatódik,ezáltal egyre népesebb sporthorgász tábor verődött össze tavunkon. Egész évben éjjel-nappal nyitva vagyunk, télen megfelelő jégvastagságnál a lékhorgászat is megengedett. Bográcsolás, sátrazás, ingyenes. Évente végzünk nagyponty telepítést és többször elvihető méretű halat, akár 2-3 hetes ciklusokban. Szabályok, jegyárak: Kötelező felszerelés a pontymatrac, pontyzsák, sebfertőtlenítő, nagy méretű merítőháló.( Ha mégsem hoz magával a horgász, adunk kölcsön. )

www.farasztohorgaszto.hu
Vízparti nyaraló Gyomaendrődön
Vízparti nyaraló Gyomaendrődön
http://www.mezeitanya.hu

Gyomaendrődön, a Soczó-zugi holtág közvetlen partján, csendes környezetben várja horgász vendégeit a Mezei horgásztanya. Üdülési csekk elfogadó hely! A vendégházban három 2 ágyas szoba található, valamint jól felszerelt konyha, kandallóval fűtött nappali és fedett terasz. A kifogott halat a szabadtéri tűzrakóhelyen számos módon elkészítheti, miközben a gyerekek az udvari játszótéren szórakozhatnak. A házhoz csónak, stég és kajak is tartozik.

www.mezeitanya.hu
Kifog-lak horgásztó, Füzesabony
Kifog-lak horgásztó, Füzesabony
http://www.horgaszto.sokoldal.hu/

Újonnan nyílt, frissen telepített horgásztó várja a horgászokat. Elérhető árak, békés, nyugodt környezet.

www.horgaszto.sokoldal.hu
Bicsérdi Horgásztó
Bicsérdi Horgásztó
http://horgasztobicserd.uw.hu/

A Bicsérdi Horgászegyesület 10 éves. A tó a falu központjában, igényes környezetben fekszik. Területe 2.7-2.9(ha). Mélysége 1-2,5m. Fogható halfajok: Amúr, Busa, Compó, Csuka, Harcsa, Ponty, Kárász, Süllő. Évente többször rendszeresen telepítik a tavat. Családoknak ideális a közeli játszóter, tűzrakó helyek és a büfé miatt. A parkoló kavicsos, közvetlenül a halőrház mellett így az autó őrzése is biztosított.

horgasztobicserd.uw.hu
Mezőtúri holtágak
Mezőtúri holtágak
http://mezoturiholtagak.info/

Mezőtúri holtágak, Halásztelki, Harcsás, Túrtői az oldal nem a Mezőtúri HE. hivatalos oldala.

mezoturiholtagak.info
Lőrinci horgásztó
Lőrinci horgásztó
http://www.lorincito.hu

Heves megyében található horgásztó. A Mátravidéki Erőmű mellett 2 db tó található.Folyamatos haltelepítések, horgászbolt a közelben. Szállás lehetőség a faluban. Autópálya mellett, épülő 4 sávos 21-es főút közelében.

www.lorincito.hu
Domonyvolgyi II. tó
Domonyvolgyi II. tó
http://www.domonyvolgyihorgaszto.hu/home.html

Az M3-as autópályán haladva, a fővárostól karnyújtásnyi távolságra, a Gödöllői-dombvidék ölelésében található a Domonyvölgyi II. számú tó. A 40 éves, 7,5 hektáros tóban nem ritkák a rekord méretű pontyok, amurok, harcsák, 4-5 kilós süllők, és csukák. A náddal sással övezett tó körül, napijegyes stégek, tájba illő horgászhelyek padok, asztalok, bográcsolóhelyek várják a vendéghorgászokat. Horgászni napkeltétől napnyugtáig, pénteken és szombaton éjszakai is lehet. A tóparton büfé is várja a horgászokat, ahol étel ital mellett a legszükségesebb horgászeszközök és csalik is beszerezhetők. Információs telefon: 06-30-570-0938

www.domonyvolgyihorgaszto.hu
Horgászvizek országosan
Horgászvizek országosan
http://horgasz.biz

Van egy jó horgászhelyed? Van egy jó sztorid, vagy egy saját csomózási tipped? Érdekelnek friss, izgalmas víz alatti vagy éppen fárasztós videók? Látogass el oldalunkra, ahol még a téli hónapokban is kiélheted magad, ismerkedhetsz horgásztársakkal, blogolhatsz és cseveghetsz.

horgasz.biz
Gyékényes szállás
Gyékényes szállás
http://gyekenyesszallas.hu

Gyékényes Magyarország egyik legnépszerűbb horgászparadicsoma. Pecázzon és pihenjen gyékényesi szálláshelyeink valamelyikében!

gyekenyesszallas.hu
Kocsordi Kirva-Laposi halastó
Kocsordi Kirva-Laposi halastó
http://www.villantomagazin.com/index.php?option=com_content&view=article&id= ...

Kocsordi Kirva-Laposi halastó - Képek a tóról - www.villantomagazin.com

www.villantomagazin.com
Cégénydányádi Horgásztó
Cégénydányádi Horgásztó
http://www.villantomagazin.com/index.php?option=com_content&view=article&id= ...

Öt éve készült el a régi bányagödrök helyén a Cégénydányádi Horgásztó, melyet az önkormányzat a helyi horgász egyesület kezelésébe adott. – Korábban más települések horgász egyesületeiben voltunk tagok – mondja Bujáki Csaba elnök...

www.villantomagazin.com
Szamosújlaki holtág
Szamosújlaki holtág
http://www.villantomagazin.com/index.php?option=com_content&view=article&id= ...

A süllő állomány jelentős és igen nagyokat lehet fogni. A tórekorder 9,56 kg volt. A vízutánpótlása természetes úton / belvíz / történik. A napijegy 3000 Ft-ba kerül, ezért napkeltétől-napnyugtáig lehet horgászni, de lehet csónakot bérelni, plusz 300 Ft-ért. A tagok egész évben horgászhatnak éjszaka. A szállás 4 fő részére megoldott, 500 Ft / fő / nap áron, mindez zárt helyen és parkolóval ellátva.

www.villantomagazin.com
Keskeny Holt-Tisza - Vásárosnamény
Keskeny Holt-Tisza - Vásárosnamény
http://www.villantomagazin.com/index.php?option=com_content&view=article&id= ...

Keskeny Holt-Tisza - Vásárosnamény: A holtág 20 ha területű és átlagosan 1,5 m mély. Évente 1,5 millió Ft értékben telepítenek halat. A mintegy 120 tagú egyesület, egy főre eső éves fogási átlaga 23 kg. A halállomány zömét ponty és amur alkotja, de számottevő a süllő, harcsa és csuka állománya is ...

www.villantomagazin.com
Gyulai Paradicsom tó
Gyulai Paradicsom tó
http://www.vendegvaro.hu/Gyulai-Paradicsom-to-horgaszhely

Gyulai Paradicsom tó - Körösvidéki Vízügyi Igazatóság HE - Terület: 3,6 ha - Fogható halak: ponty, amur, süllő, csuka, harcsa ...

www.vendegvaro.hu
Harcsacsali
Harcsacsali
http://www.youtube.com/watch?v=xhDkykz4SeY

Meglepetest szeretnek szerezni ezzel a humoros kis osszeallitassal fiamnak es ferjemnek. Remelem elnyeri masok tetszeset is.

www.youtube.com
Tisza - Zabos Géza HE szakasza
Tisza - Zabos Géza HE szakasza
http://tisza.horgaszbazis.hu

A csodálatos Tisza 17 km-es szakasza, a legendás "melegvizes" résszel, ahol télen-nyáron lehet horgászni a partról és szigetről is.

tisza.horgaszbazis.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800