Top 40 legnépszerűbb link > Horgásztó - wyw.hu

Tartalom:

horgaszto.wyw.hu

Apagyi kenderáztató
Apagyi kenderáztató
http://kenderaztato.hu/

Apagy ékessége ez a tó amely a régi időkben mint neve is mutatja kenderáztatásra volt használva . Természetes keletkezésű víz volt mely a kender ipari méretű termesztésekor a termelőszövetkezetek ily módon hasznosítottak. A tó környezetének szépítése , fejlesztése a továbbiakban is legfőbb célunk , így kívánunk kulturált pihenést és jó halfogási lehetőséget biztosítani tagjainknak és a hozzánk látogató vendéghorgászoknak, családtagjainak és barátaiknak egyaránt. 2007-ben elindult honlapunkon minden jelentősebb eseményt ( versenyek , telepítések, rekordfogások , stb. ) igyekszünk az érdeklődők tudomására hozni.

kenderaztato.hu
Szelidi-tó szállások
Szelidi-tó szállások
http://www.szelidi-to.hu/szallas_hun.html

SzePi Üdulő-kemping: Az üdül 9 összkomfortosan berendezett faházzal és egy kettõ szobás vendégházzal, valamint sátorozási lehetõségekkel várja vendégeit. Víg- Horgász Panzió. Horgászat, egyéb szórakozási lehetőségek.

www.szelidi-to.hu
Horgásztanya Kemping és nyaralóház
Horgásztanya Kemping és nyaralóház
http://www.horgasztanya.hu/

A Zselic déli lejtőjénél található a kemping egy 10 ha - os horgásztó partján. A kemping 1,5 ha - os füves félárnyékos területén több kiépített lakókocsihely található. A gyerekeknek játszótér, labdázóhely, az üdülőknek csónakázás vízibiciklizés és lovaglásiprogramokat tudunk ajánlani a horgászaton és a vadászaton kívül. A horgásztó intenzíven telepített, főbb halfajaink: ponty, amúr, harcsa, csuka, kárász. A Horgásztanyán nyolc kétágyas szoba áll egész évben a pihenésre vágyók rendelkezésére. A frissen renovált régi kúriában minden igényt kielégítő apartmanok bérelhetők. A környék festői tája, túrázók kedvelt kirándulóhelye. H-7937 Boldogasszonyfa, Petőfi u 53.

www.horgasztanya.hu
Balatonfenyves - Horgász üdülő
Balatonfenyves - Horgász üdülő
http://www.balaton-fenyves.hu/

Az üdülő és horgászparadicsom közvetlenül a Balaton-parton, nyugodt, csendes, több száz örökzölddel parkosított 3400 nm-es területen fekszik. Saját stranddal rendelkezik, az udvarból közvetlenül a Balatonba lehet lépni. Helyben lehet strandolni, horgászni. Családias, gyermekbarát környezet, a víz kisgyermekek számára is biztonságos. Horgászni lehet: partról, stégről, csónakból. A partról bejárón lehet felmenni egy 12 méter x 3 méteres stégre, ami éjszaka ki van világítva. Bent a vízen is van felállítva stég. Úszózás, fenekezés és a bojlizás egyaránt eredményes lehet. Előttünk nincs nádas, de a balról-jobbról található kisebb nádasban a nádi horgászat is megpróbálható. Fogható halak: fogas, fogassüllő, ponty, keszeg, kárász csuka, harcsa, angolna, balin, amur.

www.balaton-fenyves.hu
Biatorbágy - Peca-tó
Biatorbágy - Peca-tó
http://peca-to.tar.hu/

Peca-tó Sporthorgász Egyesület, Biatorbágy - Tófarok dűlői tó.

peca-to.tar.hu
Bokodi hűtőtó
Bokodi hűtőtó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=231&akt=5&megye=komarom&oldal=Bo ...

Vízterület: 160 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, angolna, törpeharcsa, fekete sügér, naphal. Melegvízű, télen is horgászható.

www.horgasz.hu
Horgásztanya - Tihany - Sajkod
Horgásztanya - Tihany - Sajkod
http://www.horgaszat-tihany-sajkod.hu/

A Balaton gyöngyszeme a Tihanyi félsziget. Különleges a földrajzi helyzete, a ritka növény- és állatvilága. Ebben a szép erdei környezetben található a horgásztanya, melyet a csend, a nyugalom és a jó horgászlehetőségek miatt választanak az ide látogató vendégek. Horgászatot, túrázást, kerékpározást és aktív pihenést kedvelők igazi paradicsoma.

www.horgaszat-tihany-sajkod.hu
Alatka Horgásztavak
Alatka Horgásztavak
http://www.alatka.hu/index.php?menu=m2&almenu=horgasz

Öregbánya Horgásztó, Fárasztó Horgásztó És Camping, Kőházi Tavak, Alaszka Horgásztó, Alatkai Horgász Sport Centrum, He-fu Kft Horgásztava.

www.alatka.hu
Merenyei Horgásztó
Merenyei Horgásztó
http://merenye.carp.hu/

A merenyei horgásztavat a RENISZA Kft. üzemltetei. A tavon lehetőség van bojlis valamint napijegyes horgászatra. A tározó 120 hektár horgászható szabad vízfelülettel rendelkezik. Átlagmélysége 2.5 méter, mederfenék akadó mentes, egyenletes iszapmentes felületet képez. A tó összes horgászhelye gépjárművel megközelíthető, de a földutakra való tekintettel, időjárásfüggő.

merenye.carp.hu
Horgász szállások keresője
Horgász szállások keresője
http://www.horgaszszallaskereso.hu

Ha ideális horgász szállások közül szeretne alkalomadtán válogatni, akkor nincs más dolga, mint felkeresi weboldalunkat, ahol egyszerűen kiválaszthatja. Nézzen be hozzánk, s tapasztalja meg, hogy így mennyire egyszerűen tud leszervezni a barátokkal egy hétvégét.

www.horgaszszallaskereso.hu
Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark
Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark
http://www.horgaszhely.hu/pest/peremvaros/perem.htm

A Peremvárosi Horgásztó és Pihenõpark Gyál és Pestszentimre között található az M5-ös autópálya mellett.

www.horgaszhely.hu
Dombori - Horgásztanya
Dombori - Horgásztanya
http://www.horgasztanyak.hu/

Horgásztanyánk egy 220 ha-os intnezíven telepített duna-holtág partján, közvetlenül vízparton fekszik, 3800 m2 területen. A horgásztelep végébõl induló 60 m2-es kivilágított stégen, etetett helyen, akár este is horgászhat . A vízen a pontynak és a harcsának nincs fajlagos tilalmi ideje! 30 éves helyismerettel segítjük vendégeink halfogását. Bérelhet csónakot, akár villanymotorral. Szállás lehetõség különböző méretű teraszos faházakban, apartmanokban illetve lehetőség van a kemping területén sátor vagy lakókocsi felállítására is, akár közvetlen a vízparton. Szabadban fõzési, sütési lehetõség van, bográcsot tudunk biztosítani.

www.horgasztanyak.hu
Moby-Dick horgásztó
Moby-Dick horgásztó
http://moby-dick.fw.hu/

A pest-megyei Dunavarsány melletti bányatavak között találjuk a Moby Dick horgásztavat. Az 50 hektáros horgásztó-rendszer a Taksonyt és Bugyit összekötő országút mellett helyezkedik el. A horgásztavak száma 6 nagy tó, + 2 kicsi, ami téli horgászatra is alkalmas. A tavakon az összes tavi hal fogható (kárász, keszeg, ponty, amúr, harcsa, amerikai harcsa, afrikai harcsa, csuka, süllő, balin, pisztráng), de nagy mennyiségben fogható a rendkívüli színfoltot biztosító 60 dkg - 1 kg-s aranyhal, valamint a koy ponty is. A tórendszer kedveltségét megalapozzák az átlagostól sok esetben sokkal nagyobb halak. Nálunk nem ritkák a 10 kg-n felüli pontyok, a 20, vagy akár 50 kg feletti harcsák (de rendelkezünk 100 kg-s harcsával is).

moby-dick.fw.hu
Mohosz Agárdi Horgásztanya, Üdülő
Mohosz Agárdi Horgásztanya, Üdülő
http://www.mohosz.hu/agard.html

Nyugodt, kellemes környezetben várja a horgászni, üdülni, pihenni vágyókat! A nem horgászóknak és a családtagoknak, a gyermekeknek is több kikapcsolódásra, sportra és kellemes pihenésre, nyílt tűzön főzésre, grillezésre is nyílik alkalmuk. Az üdülő csoportos rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

www.mohosz.hu
Szavanna horgásztó
Szavanna horgásztó
http://szavannahorgaszto.com/

Budapesttől alig 15 percnyi autóútra közvetlenül a Duna-Tisza csatorna mellett található a Szavanna horgásztó. A tó öregsége, valamint a rendkívül gazdag ivadékállomány kedvez a süllők, pontyok és más kedvelt halak fejlődésének. Amur, dévér, keszeg, sőt harcsa is akadhat horogra - süllőből 9,80 kg az eddigi rekord, de 23 kg-os pontyot és 17 kilós amurt is szákolt már a sikeres horgász. A tó üzemeltetője rendszeres telepítéssel gondoskodik a bőséges fogásról. Az ideérkezőknek éjjel-nappal - 24 órában - nyílik lehetőségük a horgászatra.

szavannahorgaszto.com
Vörösmalom Horgásztó
Vörösmalom Horgásztó
http://www.beanett.hu/vorosmalom/index.html

A hétvégi horgászat minden szerelmesét örömmel várjuk Tolna megye legnagyobb, több mint 10 hektár vízfelületű, völgyzáras horgásztaván! A tó mindkét oldalán WC, a halászbárkán pedig büfé található. A tó megközelítése: Paksról a Gyapai úton elindulva, a 8-as kilóméterkőnél jobbra, a lovarda írányában kell lekanyarodni. Fogható halak: ponty, amúr, süllő, kárász.

www.beanett.hu
Sziget Vendégház - Felsőszentmárton
Sziget Vendégház - Felsőszentmárton
http://www.dravapart.hu/

A Duna-Dráva Nemzeti Park által határolt területen, Felsőszentmártonban a "Sziget" Vendégház egész évben várja a horgászni, kirándulni, pihenni vágyó családokat és baráti társaságokat. Vendégházunk a Duna-Dráva Nemzeti Park területén egy drávai holtág a Mrtvica partján található. Az udvarról kilépve a tó igazi vadregényes látványa fogadja az ideérkező vendégeket.

www.dravapart.hu
horgászvideo.hu
horgászvideo.hu
http://www.horgaszvideo.hu/

Ez a honlap mindnyájunk örömére, okulására és kedvenc hobbink – mi több - életformánk információcseréje céljából jött létre. Bizonyára előttetek is ismert, hogy televíziós műsoraink immár 17 esztendeje fel-felbukkannak valamelyik televíziós csatornán, és talán a szándék is egyértelmű; szeretnénk szórakoztatni, hasznos ismereteket továbbítani, esetleg kedvet csinálni a frissen fertőzött pecásoknak, és ami a legfontosabb: a gyerekeknek. Ez egy olyan alternatíva, ami egy természet közeli, egészséges világba invitál a számítógép, és a televízió nyújtotta virtuális pótcselekvés helyett. Úgy gondolom, hogy jól tesszük, ha egymást is keressük, netán megtaláljuk a honlapon keresztül, hiszen akár tartós kapcsolatok, igazi barátságok is születhetnek.

www.horgaszvideo.hu
Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház
Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház
http://www.aranykavicshorgasztanya.hu/

Az Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház festői környezetben,a 3-as főút közelében, Hidasnémeti-Kassa irányában,Hernádszurdok külterületén terül el, 10 holdon. A két apartmanház közül a nagyobbik épületben 5 db háromágyas és 1 db kétágyas szoba található, mely televízióval és fürdőszobával felszerelve, illetve közös nappalival és konyhával biztosítja vendégeink kényelmét. A kis apartmanház 5-6 fős család nyugodt pihenését teszi lehetővé, saját nappalival, konyhával és fürdőszobával. Az apartmanházak közelében egy mesterséges halastó ad aktív sportolásra, horgászatra lehetőséget. A kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, melyhez a szükséges felszerelések helyben bérelhetők. A gyermekekről sem feledkeztünk meg, játszótér és udvari medence biztosítja a kellemes időtöltést minden kedves vendégünk számára. Az apartmanház különleges látnivalót is kínál: a főbejáratnál tekinthető meg egy többszáz éves fa csoport, melyet a helyi bányatóból emeltek ki és ültettek be. Rendkívül külön

www.aranykavicshorgasztanya.hu
Ordas-tavak
Ordas-tavak
http://www.ordasto.hu/index.html

Mára hazánkban rendkívül lecsökkent a természetes vizek halállománya, nagy halat pedig szinte képtelenség fogni, leszámítva persze egy szűk kört. Célunk az volt már a tavak megépítésekor, hogy ezt az igényt kielégítsük és sok örömet okozzunk ezzel vendégeinknek. A tavak a főváros közelségében, Sződ és Csörög között találhatóak. Az öreg-tó 1.5 hektáros, patkó alakú, a Hartyán-patak táplálja vízzel, mélysége pedig átlagosan 2 méter. 2004-ben 4 új tó került kialakításra. A VIP-tó a nagy halazás igényeit elégíti ki 8-23 kg-os pontyaival és 8-15 kg-os tokjaival. Vízmélysége 3-3,5 méter, 12 állására telefonon lehet helyet foglalni.

www.ordasto.hu
Királyréti
Királyréti
http://www.kiralyretihorgaszto.hu/

A Királyréti Horgásztó 25.000-28.000 m3 vízmennyiséggel a tengerszint felett 260 méteren 1,02 hektáros területen helyezkedik el. A tó körüli kivilágítás lehetõvé és romantikussá teszi az éjszakai horgászatot is. A tóban csak õshonos halak találhatóak.

www.kiralyretihorgaszto.hu
Ozorádó horgászparadicsom - Ozora
Ozorádó horgászparadicsom - Ozora
http://www.ozorado.hu/

Az egyedülálló adottságokkal rendelkező völgyben, -melyet festői szépségű erdőkkel borított hegyek vesznek körül-, a megfelelő infrastruktúra kiépítésével megalkottunk egy horgászparadicsomot. Célkitűzésünk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan hosszabb idő eltöltésére is alkalmas nyaraló és pihenőhelyet, ahol a horgászat örömeit kedvelő vendégeinknek nem kell lemondaniuk szeretteikről, ha a hobbijuknak akarnak hódolni, hiszen a területen akár a tó partján együtt főzhetnek, piknikezhetnek, az estéket együtt tölthetik családtagjaikkal. A területen lévő 15 méteres úszómedence -pancsolóval- a gyermekek és a nem horgászó hölgyek szórakozását biztosítja. A halastavak körül 250 hektár erdő helyezkedik el, mely kiváló terepkerékpározási és túrázási lehetőségeket kínál.

www.ozorado.hu
Baranyaszentgyörgyi Horgásztó
Baranyaszentgyörgyi Horgásztó
http://www.horgaszhely.hu/baranya/baranyaszentgy/baranyaszentgy.htm

A horgásztó Baranyaszentgyörgyön található. A horgásztó 20 Ha. A horgásztóban fogható halfajták: ponty, amúr, keszeg, kárász, csuka, süllõ, compó, harcsa.

www.horgaszhely.hu
Úri Horgásztó
Úri Horgásztó
http://www.uri-to.hu/

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. A horgászhelyeket gépkocsival megközelíthetőek. Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

www.uri-to.hu
Lóga Tó
Lóga Tó
http://logato.hu/

Manapság egyre több az olyan tó amelyre üzemben tartói garantálják a biztos fogást. Az Esztergom-Kertváros -Dorog határában húzódó Lóga Tó Horgásztó ezek közé tartozik. A tó bányamunkálatok során jött létre. Tulajdonosai napról napra építik és szépítik környékét. A kulturált pihenő és szórakozó park négy hektáros víz területtel rendelkezik. Étterem és szállás lehetőség várja a horgászni és pihenni vágyókat. A csoportos rendezvények megszervezéséhez segítséget nyújt az étterem mellett épült kemence, grillező, bográcshely, és üstház.

logato.hu
Szücsi Nagy-Völgy Tó
Szücsi Nagy-Völgy Tó
http://www.matrato.hu

Horgásztó a Mátra szívében nem csak fanatikusoknak! Ponty, amur, csuka, süllő, compó! Telepítés egész évben: gazdag halállomány.

www.matrato.hu
Mély tó - Budapest
Mély tó - Budapest
http://guttmanlake.blogspot.com/

A Guttmann illetve a mostani nevén a Mély tó 1970-es évek óta van az Újhegyi Hotgász Egyesület kezelése alatt a. A tó a 10 kerületben kőbányán található meg az Újhegyi lakótelep szívében. Megkőzelíthetősége Kőbánya Kispest metró állomásról Illetve az Őrstől a 85-ös busszal lehet a Tavas utcáig. Napijegyet a tóparton a szivattyúháznál reggel 8-tól 11-ig.

guttmanlake.blogspot.com
Hajdú-bihar megye horgászhelyei
Hajdú-bihar megye horgászhelyei
http://www.xn--kapitlis-dza.hu/

Hajdú-bihar megye horgászhelyeit felvonultató oldal. A napijegyes és éves horgászhelye egyaránt megtalálhatóak. Mindzeek mellett a napi telepítésekről, akciókról, és fogásokról is értesül az ide ellátogató.

www.xn--kapitlis-dza.hu
Dunakeszi-kavicsbányató
Dunakeszi-kavicsbányató
http://dkto.gportal.hu/

A Káposztásmegyeri lakóteleptől 1 km-re északi irányban, de már Dunakeszi területén található a Dunamenti Sporthorgász Egyesület tava, a horgászok körében igen népszerű Dunakeszi Kavicsbányató. Területe 21 ha. átlagos mélysége 4-4,5 m, de helyenként a 6-7 méteres mélységet is eléri. A mederfenék kavicsaljzatú, 4-5 cm vastagságú iszapréteggel borított. A tó jellemző hala a ponty, amelyből a kétnyarastól kezdve a 20 kg-on felüli kapitális példányokig minden méret megtalálható. Legjellemzőbb nagyság a 2-3 kg-os.

dkto.gportal.hu
Joker Horgásztó
Joker Horgásztó
http://www.jokerhorgaszto.hu/

Az 5.5 ha-os horgásztó az új 51-es országút 16-os km-nél helyezkedik el. A tavon az összes tavi hal fogható (kárász, keszeg, ponty. amúr, harcsa, afrikai harcsa, csuka, süllő, balin), de fogható a rendkívüli színfoltot biztosító koy ponty is. A tó különlegességét megalapozzák az átlagostól sok esetben sokkal nagyobb halak. Nálunk nem ritkák a 10 kg-on felüli pontyok, a 10 kg-on felüli amúrok. Nagyon sok rekordlistás keszegünk, kárászunk van. A rendkívül tiszta, jóízű halaink a halfőző versenyek alapját képezik. Folyamatos telepítéssel biztosítjuk a mindenkori rendkívüli halbőséget, melyet lehetővé tesz a megfelelő vízmélységet biztosító tó.

www.jokerhorgaszto.hu
Alaszka Horgásztó
Alaszka Horgásztó
http://www.alaszkahorgaszto.hu/

Kedves Olvasó! Engedje meg, hogy ezen honlap segítségével bemutassuk Önnek horgásztavunkat, a horgászatra vonatkozó szabályainkat és árakat. Ezen oldal segítségével megpróbáljuk Önöket naprakész információkkal ellátni a tavat és a benne élő halakat illetően.

www.alaszkahorgaszto.hu
Pest megye horgászvizei
Pest megye horgászvizei
http://www.horgaszhely.hu/pest.html

Horgászvíz választás - Itt tallózgathat Pest megye horgászvizei között.

www.horgaszhely.hu
Kiskunhalas - Ezüst-tó Horgászcentrum
Kiskunhalas - Ezüst-tó Horgászcentrum
http://www.ezustto.hu/

Üdvözöljük a Dél-Alföld egyik legszínvolasabb horgásztaván. Látogasson el hozzánk és érezze át a kapitális Lénai tok fogás élményét, amelyből tavunkban a legnagyobb példány 36.5 kg súlyú. A tóban a következő halfajok találhatók : ponty (1.5 - 12 kg), lénai tok (5 - 36.5 kg), amur (1 - 19,5 kg), afrikai harcsa (3 - 7 kg), koi ponty (1 - 2 kg), csuka (1.5 - 12 kg), süllő (1 - 4 kg), harcsa (1 - 2 kg), ezüstkárász (30-90 dkg). A tó Kiskunhalason a Jókai utca végén található. Átlagos vízmélysége 2,8 méter, legmélyebb pontja 4 méter. A tó minden partszakaszán engedélyezett a horgászat.

www.ezustto.hu
Római-tó
Római-tó
http://www.romaito.hu/

Halak: ponty, amur, süllő, csuka, kárász, sügér, bodorka, harcsa. A tó gyökerei visszanyúlnak egészen a római korig amikor is római kori telepesek, leszolgált római katonák éltek itt. A tó i.sz. 150-től létezik. Korábban Agostyáni-tó néven is ismert volt. 1968-tól 1971-ig ipari hűtőnek épült, de ezt a funkcióját soha nem töltötte be. Később a TSZ Horgász Egyesülete kezelte, akitől jelenlegi tulajdonosa megvásárolta 1997-ben. A tó 12ha vízfelületű, hínárfoltokkal tarkított, az átlag mélysége 1,5-3 méter, de a legmélyebb részén elérheti a 7-8 métert is. A partot sás és nád szegélyezi, a mélyvíz a kövezéses szakaszról érhető el, mely kiváló süllős rész lehet.

www.romaito.hu
Tószegi horgásztó
Tószegi horgásztó
http://www.toszeg-horgaszto.tar.hu/

A Tó területe: 34 ha, ebbõl 22 ha vízfelület. Rablóhalak: Csuka, Süllõ, Harcsa, Balin található. Egyéb halak: Ponty, Kapitális amúr, Keszeg, Kárász.

www.toszeg-horgaszto.tar.hu
Döme Gábor: A dévér horgászata DVD
Döme Gábor: A dévér horgászata DVD
http://www.haldorado.hu/shop.php?itemid=5525&zoneid=3

A Tisza-tó, a Nyugati-övcsatorna, a Dunaújvárosi-öböl, a Balaton, a cseh Musovi-víztározó, és a dunafalvi Duna szakasz volt a helyszíne kora tavasztól késő őszig Döme Gábor versenyhorgász dévérező bemutatójának. Az átlaghorgász számára hihetetlen fogások! Három óra alatt, bármelyik helyszínen húsz kiló dévér a szákban! Mindegy volt, hogy rakós-, spicc-, match-, feeder- vagy bolognaibottal horgászott, a víz jellegéhez igazodó érzékeny, finom felszereléssel és speciális etetőanyagokkal. Egy kivételes tehetségű versenyhorgász halfogó parádéját láthatják 75 percben! Dévérhorgászat felsőfokon!

www.haldorado.hu
Polgár pihenőfalu és horgásztó
Polgár pihenőfalu és horgásztó
http://www.bigfoot.hu/csabdi_to.htm

Az M1-es autópályától néhány kilométerre, Csabdi község szomszédságában 14 HA területen valósítjuk meg elképzelésünket. Pihenésre, horgászásra, sétára és a vadon élő állatok közvetlen közelről történő megfigyelésére alkalmas, dombok közé zárt terület közepén 2,5 HA vízfelület kialakításával oázist készítünk mind magunk, mind az itt telket, majd az engedélyek beszerzése után faházat vásárló 15-18 családnak. 2008-ban kezdődő beruházás a végleges formáját várhatóan 2010 nyarán éri el. Attól kezdve sem építkezés sem más zavaró körülmény nem bolygathatja az itt kikapcsolódni vágyók életét.

www.bigfoot.hu
Pellérdi Horgásztó
Pellérdi Horgásztó
http://pellerdihorgaszto.fw.hu/

Pécs határában, kb. 2 km-re fekszik a várostól. Igazi kikapcsolódást nyújt csendjével a nyaralni, pihenni és horgászni vágyó családoknak, kisebb csoportoknak. Az egész nyaraló magántulajdonban van, horgászengedély külön nem szükséges. A nyaralás alatt a saját fogyasztásra kifogott halért fizetni nem kell. A tó intenzíven telepített a következõ halfajtákkal: ponty, kárász, amúr, csuka, süllõ. A tóhoz tartozó kiegészítõk (csónak, vízibicikli) a nyaralók rendelkezésre állnak.

pellerdihorgaszto.fw.hu
Préri Horgásztó
Préri Horgásztó
http://www.prerihorgaszto.hu/

Vízterület: 25 (Ha). Az 51-es főúton Kiskunlacháza és Dömsöd között a 46-47-es kilóméter között. Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, sügér, pisztráng, afrikai harcsa. Molnár és Társai Haltermelő és Értékesítő Kft.

www.prerihorgaszto.hu
Gerje Horgásztó
Gerje Horgásztó
http://www.gerjehorgasz.hu/

Szeretettel várunk minden érdeklõdõt az egyesület tavára, legyen az horgász, vagy természetkedvelõ. A horgászaton kívül családi programot is érdemes szervezni a jól kiépített tópartra. Vizünkben több halfaj található. A ponty és keszegféléken kívül a csuka és a süllõ állományunk is szépen gyarapszik, de természetesen a ponty a fõ halunk. Évente több mint 3000kg kerül telepítésre belõle. Telepítéseink után általában -az ünnepekhez igazodva- horgászverseny megrendezésére kerül sor. Gerje Horgász Egyesület.

www.gerjehorgasz.hu
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 298 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 72800