Tisza-tó, Tisza tavi horgászat > Horgásztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tisza-tó, Tisza tavi horgászat > 7 weboldal. Kategória leírása: Tisza-tó - horgászat, horgászhelyek a Tisza tavon. Tisza tavi horgászat.
Szponzorált linkek
tiszatoinfo.hu
http://www.tiszatoinfo.hu/

Szálláshelyek, horgászat, természetjárás, vízparti üdülés, programok, események...

tiszatoinfo.hu
Poroszló - kemping
http://www.tiszatokemping.hu/

A Tisza-tó kemping a Tisza-tó kapujában, Poroszlón található. A csodálatos szépségû természetvédelmi terület partján, ligetes parkban fekvõ kemping várja az aktív pihenésre vágyókat. Lakókocsival vagy sátorral árnyas fák alá lehet letáborozni. A kemping területén faház (szerû) guruló bungalowk is várják a nyugodt pihenésre vágyókat. A kempingtõl 30 méterre található a kikötõ, ahonnan kenuval, motorcsónakkal indulhatnak kedves vendégeink a vadregényes tó, és a csendes horgászhelyek felfedezésére. Az 50 méterre lévõ szabad strand a gyermekek öröme, finoman simogató, sekély vizével. Kerékpárral felejthetetlen kirándulás tehetõ a teljes tó körül.

Poroszló - kemping
Tisza-tó - Tiszafüred Horgász portál
http://tiszatohorgasz.gportal.hu/

A Tisza-tó - Tiszafüred Horgász portál honlapja. Szolgáltatások horgászok számára: szállásszervezés, horgászcsónak kölcsönzés, Lakóhajó kölcsönzés, horgászvezető biztosítása, Kuttyogatás vezetővel, Engedély Területijegy Napijegy, Csalik etetőanygok, Etetett helyek fenntartása...

Tisza-tó - Tiszafüred Horgász portál
Süllő Vendégház
http://www.sullovendeghaz.extra.hu

Két különálló vendégház a Tisza-tónál. Zárt parkosított udvar, kerti bútorok, bogrács, grill. Horgászat csónakkal.

Süllő Vendégház
Tisza-tó - szálláshelyek, látnivalók
http://www.hupsz.hu/location-tisza-to-regio.html

Hotelek, apartmanok, vendégházak ajánlatai a Tisza-tónál. Környékbeli látnivalók leírásai, programajánlatok minden korosztály számára.

Tisza-tó - szálláshelyek, látnivalók
horgász.hu - Tisza-tó
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=501&main=139&akt=5&megye=heves&oldal=Tisz ...

Vízterület: 12700 (Ha). Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, törpeharcsa, kősüllő. A Tisza-tóban és folyóban több mint 50 halfaj él. Kiépített kikötők, képzett horgász túravezetők, felszerelt horgászboltok várják a településen. A Tisza-tó jelentősebb települései: Abádszalók, Fegyvernek, Füzesabony, Karcag, Kisköre, Poroszló, Tiszafüred...

horgász.hu - Tisza-tó
Horgászat Tisza-tó - Szabics Kikötő
http://www.szabicskikoto.hu/tisza-to-horgaszat/

Horgászat a Tisza-tó szívénél a Szabics Kikötőnél! Szakavatott "horgászmestereink", a Tisza-tavat jól ismerő régi horgászvendégeink sok jó tanáccsal tudják ellátni úgy a kezdő, mint a mesterfokon álló sporttársakat. A kikötő területén levő pecató a gyakori apróhal zsákmány mellett nagyhalas meglepetéseket is ígér. Különösen a kényelmet szerető vendégeink kedvenc időtöltése a pecató vallatása. Legyen Öné a horgászat élménye, a szervezési gondokat hagyja a SZABICS KIKÖTŐRE! A kikötőben előre lefoglalhatja horgászcsónakját, megválthatja területi horgászengedélyét, akár 1 napra, de egy évre is.

Horgászat Tisza-tó - Szabics Kikötő
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszto.wyw.hu: Horgásztó katalógus. Magyar horgásztavak megyék szerint kategorizálva. Tisza-tavi, Velencei-tavi és balatoni horgászat.
Gyűjteményünkben 251 válogatott horgásztó, horgásztavak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 62899